PUBLI

Το Anahata Shuddhi γιορτάζει με ελεύθερη εβδομάδα άσκησης

Το yoga και pilates studio "Anahata Shuddhi" γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει καθιερώνοντας "Ελεύθερη εβδομάδα άσκησης", που με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το 2014, με δωρεάν μαθήματα για όλους τους νέους φίλους.

Έτσι, από τις 12 μέχρι και τις 19 Μαΐου, μπορείς να έχεις ελεύθερη είσοδο σε όλα τα μαθήματα! Θα μπορέσεις να γνωρίσεις τους χώρους του Anahata Shuddhi και να έρθεις πιο κοντά στη φιλοσοφία του σχετικά με την καλή υγεία και τον ρόλο της άσκησης στη ζωή.

Κάνε σε εσένα και στους αγαπημένους σου, το πιο όμορφο δώρο. Μια εβδομάδα γυμναστικής, εντελώς δωρεάν

Γιόγκα για εγκύους, μαθήματα για όλους, γυναίκες και άντρες, Aerial yoga (εναέρια γιόγκα με πανιά κρεμασμένα από το ταβάνι), hatha yoga, sivananda yoga, bhakti flow, vinyasa yoga, yoga στον τοίχο, pilates mat με μικρό εξοπλισμό, (mini balls, therabands, wooden sticks, rings) Ugi ball stories (δυναμικά μαθήματα με Ugi balls, 3κιλες μπάλες με σκληρό λάστιχο)… είναι κάποιες από τις πολλές επιλογές που προσφέρονται στο Anahata Shuddhi.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της “ελεύθερης εβδομάδας“, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους έμπειρους επαγγελματίες θεραπευτές του Studo, απολαμβάνοντας μια συνεδρία μασάζ της προτίμησής σας ή pranic healing και pranic ψυχοθεραπείας σε πολύ προνομιακές τιμές. Οι συνεδρίες μασάζ και pranic healing πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.

 

Για τη συμμετοχή σου στο μάθημα είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης εάν δεν είσαι ενεργό μέλος! Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Studio στο : 210 5744 162 & 6946041126 ή e-mail: [email protected]

Επίσης, έχε υπόψη σου τη SUPER προσφορά από 12-26 Μαΐου για ΜΕΛΗ και ΜΗ: Μηνιαίες συνδρομές 6μηνες και ετήσιες από 10% – 20% έκπτωση! Η προσφορά ισχύει μόνο για εγγραφές που θα γίνουν 12-26 Μαΐου!