PUBLI

Το αποστακτήριο Jack Daniel γιορτάζει επέτειο 150 χρόνων με το πρώτο παγκόσμιο “Whisky Barrel Hunt”

Με αφορμή τον εορτασμό της 150ης επετείου του αποστακτηρίου Jack Daniel, του παλαιότερου καταγεγραμμένου αποστακτηρίου στις Η.Π.Α, το Jack Daniel’s Tennessee Whiskey δημιουργεί τον παγκόσμιο διαγωνισμό Jack Daniel’s Barrel Hunt, ένα «κυνήγι θησαυρού» που θα ενώσει τους φίλους του Jack σε όλο τον κόσμο! 

Από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβριο, 150 χειροποίητα βαρέλια whiskey θα είναι κρυμμένα σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, περιμένοντας τους fan του Jack να τα ανακαλύψουν και να κερδίσουν μοναδικά, συλλεκτικά δώρα για τα 150 χρόνια εορτασμού του αποστακτηρίου!

 

To Jack Daniel’s Barrel Hunt έχει ήδη ξεκινήσει, με τη γενέτειρα του αποστακτηρίου, το Lynchburg, Tennessee, να κάνει την αρχή, ενώ μέσα σε διάστημα 90 ημερών, θα επισκεφθεί πάνω από 50 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, αυτό το Σεπτέμβριο!

«To Jack Daniel’s έχει εξελιχθεί από ένα τοπικό ποτό, σε ένα εικονικό brand με ύπαρξη σε περισσότερες από 170 χώρες, μένοντας πιστό στην κληρονομιά της αυθεντικότητας, της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας’’, δήλωσε ο Mark McCallum, Πρόεδρος του Jack Daniel’s. «Η 150η επέτειος είναι σημαντικό ορόσημο για το αποστακτήριο και είναι η ιδανική ευκαιρία για να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο να ενωθεί μαζί μας, σε μια γιορτή για το Jack Daniel’s, με το πρώτο μας παγκόσμιο Barrel Hunt».

Πώς θα ανακαλύψεις το Κρυμμένο Βαρέλι όταν έρθει σε ”ελληνικά εδάφη”;

Το 1ο βήμα είναι να ακολουθήσεις την επίσημη σελίδα του Jack Daniel’s στο Facebook, καθώς εκεί θα δίνονται στοιχεία για τη μυστική τοποθεσία και τον κωδικό για να ξεκλειδώσεις, όχι ένα, αλλά τρία Βαρέλια που θα έρθουν στη χώρα μας!

Και μη ξεχνάς: η ιστορία του Jack Daniel’s & του αποστακτηρίου του είναι πλούσια για αυτό θα πρέπει να είσαι καλά διαβασμένος για να μπορέσεις να βρεις τη λύση! Νικητές θα είναι αυτοί που θα ανακαλύψουν πρώτοι τα Βαρέλια στα κρυμμένα σημεία και θα δώσουν το σωστό κωδικό για να τα …ανοίξουν!

Δεν έχεις λοιπόν παρά να μείνεις συντονισμένος στο Jack Daniel’s στο Facebook και να αρχίσεις να συλλέγεις τα στοιχεία σχετικά με τα «κρυμμένα βαρέλια» καθώς και τους κωδικούς για να τα ξεκλειδώσεις που θα αρχίσουν να «ανεβαίνουν» στη σελίδα από τον Σεπτέμβριο.

Μεγάλα Jack Daniel’s δώρα!

Μεγάλο δώρο του Jack Daniel’s Barrel Hunt δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ίδιο το Βαρέλι, καθώς είναι χειροποίητο και έχει χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ωρίμανσης του Jack Daniel’s! Άλλωστε, «το βαρέλι είναι το κλειδί της δημιουργίας του Jack Daniel’s Tennessee Whiskey καθώς διαμορφώνει 100% το χρώμα του & το 70% – 80% της γεύσης του,” όπως έχει πει ο Jack Daniel’s Master Distiller Jeff Arnett. “Είναι σημαντικό μέρος της διαδικασίας μας που έχουμε φροντίσει να παραμείνει απαράλλακτη εδώ και 150 χρόνια. Η παράδοση αυτή θα συνεχίσει να ζει μέσα σε κάθε βαρέλι που κατασκευάζουμε και σε κάθε σταγόνα από το whiskey Jack Daniel’s. Το Barrel Hunt γιορτάζει την ιστορία του αποστακτηρίου και δίνει στους fan την ευκαιρία να έχουν το δικό τους βαρέλι και να είναι για πάντα συνδεμένοι με το αγαπημένο τους Jack Daniel’s.

Εκτός από το Βαρέλι, πολλά, απίστευτα συλλεκτικά Jack Daniel’s δώρα, αλλά και ένα μεγάλο δώρο-έκπληξη, περιμένει κάθε νικητή! Stay tuned, καθώς θα ανακοινωθούν σύντομα!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη σελίδα Jack Daniel’s στο Facebook μέχρι το κυνήγι να ξεκινήσει και στην Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Jack Daniel’s Barrel Hunt”, επίσημους κανόνες & κανονισμούς και λεπτομέρειες για τις μυστικές τοποθεσίες και τις ημέρες, επισκεφτείτε την σελίδα www.jackdanielsbarrelhunt.com.

Για να μάθετε τα πάντα γύρω από το Jack Daniel’s και την 150η επέτειο του αποστακτηρίου μπείτε εδώ: www.jackdaniels.com