PUBLI

Το Golden Hall μαγειρεύει σε εστίες και φούρνους Neff και με κουζινομηχανές της Bosch

H BSH Οικιακές Συσκευές, κορυφαία εταιρία στον κλάδο της, αποτελεί χρυσό χορηγό του Home&Taste, της μεγάλης γιορτής για το Σπίτι και τη Γεύση στο Golden Hall (9-24 Οκτωβρίου).

Παράλληλα, αναλαμβάνει ”Preferred Supplier” του βραβευμένου ως καλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, στον τομέα των οικιακών συσκευών έως το Σεπτέμβριο του 2016. Η συμφωνία περιλαμβάνει σήμανση και branding στους χώρους του εμπορικού κέντρου, αποκλειστική χρήση των οικιακών συσκευών της Neff και Bosch στις κουζίνες, τα stages καθώς επίσης και σε όλες τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με μαγειρική.

Ειδικά για το Home&Taste και στο πλαίσιο της χρυσής χορηγίας, η BSH Οικιακές Συσκευές θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες γύρω από την κουζίνα. Καθημερινά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εμπορικού κέντρου οι συνεργάτες της BSH θα ενημερώνουν για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των οικιακών συσκευών Neff και Bosch.

Οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως:

-1 σετ Neff φούρνος/εστία

-3 weekends στο The Westin Resort, Costa Navarino για δύο άτομα

-5 Navarino Icons gift boxes

-10 βιβλία με συνταγές του executive chef Βαγγέλη Δρίσκα υπογεγραμμένα από τον ίδιο και πολλά ακόμη.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το τελευταίο διήμερο (23-24 Οκτωβρίου) με τη συνεργασία του executive chef Βαγγέλη Δρίσκα, ο οποίος σε live cooking show θα παρουσιάσει αγαπημένες συνταγές.

*Την Παρασκευή 23/10, 17.30-18.30 στο Κεντρικό Cooking Stage

*Το Σάββατο 24/10, 17.00-18.00 στο Κεντρικό Cooking Stage

Σας περιμένουμε στο Golden Hall για να γνωρίσετε από κοντά την ξεχωριστή ποιότητα των οικιακών συσκευών Neff και Bosch, να απολαύσετε τις νοστιμιές διακεκριμένων chefs και να διασκεδάσετε με τα μοναδικά happenings του Home&Taste.