PUBLI

Το Κρι Κρι High Protein Super Spoon είναι το must have του φετινού καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι επισκέψεις μας στο ψυγείο για κάτι δροσερό είναι αρκετά συχνές κάτι που μας γεμίζει τύψεις γιατί καταλήγουμε κυρίως να τρώμε παγωτά.

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε ότι πλέον μπορείς να φας ένα δροσερό στραγγιστό γιαούρτι το οποίο όχι μόνο θα σε δροσίσει αλλά λόγω ακριβώς της αυξημένης περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία θα δώσει και πολλά οφέλη στην υγεία σου;

Μιλάμε φυσικά για το Κρι Κρι High Protein Super Spoon που είναι ακριβώς ό,τι υπόσχεται το όνομα του! Μια super κουταλιά που σου δίνει super δύναμη, ενέργεια και απόλαυση. Συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits!

Σε περίπτωση μάλιστα που γυμνάζεσαι το Κρι Κρι High Protein Super Spoon με την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη θα σε προστατεύσει από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση ενώ παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits θα ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού σου, αφού η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση. Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι το super spoon είναι πηγή ενέργειας με σχετικά λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις ποτέ ξανά τύψεις.

Λαχταριστοί συνδυασμοί με ρόδι, ράσμπερι, goji berry ή  μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι σε περιμένουν στα ψυγεία του σούπερ μάρκετ να τα ανακαλύψεις και να κολλήσεις μαζί τους.

Μάθετε περισσότερα στο www.krikrisuperspoon.gr