PUBLI

Το μεγαλύτερο online marketplace στο Μετρό του Συντάγματος

Το www.jamjar.gr, το πρώτο και μεγαλύτερο marketplace αφιερωμένο στην αφρόκρεμα των ελληνικών handmade προϊόντων, «φορά» τα καλοκαιρινά του και υποδέχεται το κοινό της Αθήνας στο πιο funky, μοντέρνο και άκρως καλοκαιρινό bazaar της πόλης. Το summer.jamjar.bazaar 2016 θα πραγματοποιηθεί 16,17 και 18 Ιουνίου στο Μετρό του Συντάγματος από τις 09.00 έως τις 21.00 με μεγάλο χορηγό τη VISA.

Οι ταλαντούχοι δημιουργοί του jamjar ενώνουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τις πιο πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες ελληνικές handmade δημιουργίες. Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, οι φίλοι του χειροποίητου θα μπορούν να επισκεφθούν το τριήμερο summer.jamjar.bazaar 2016 και ν’ απολαύσουν μια ξεχωριστή shopping βόλτα στα jamjarstores που για αυτές τις μέρες μόνο αποκτούν «σάρκα και οστά»!

Θα έχουν, έτσι, τη δυνατότητα να δουν από κοντά μοναδικά χειροποίητα προϊόντα όπως εντυπωσιακά σανδάλια, κοσμήματα που τραβούν τα βλέμματα, καλοκαιρινά αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά και είδη σπιτιού και διακόσμησης που εντυπωσιάζουν. Με την υποστήριξη της VISA, μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης, θα μπορούν να τα κάνουν δικά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη VISA τους.

Στους χορηγούς επικοινωνίας του summer.jamjar.bazaar 2016 συγκαταλέγονται η Huffington Post, το Ladylike, το Savoir Ville και ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6 FM. Την εκδήλωση υποστηρίζει και το Cityshightseeing.

Οι δημιουργοί που θα συμμετέχουν

-amalia’s handmade

-ami. v

-Athanasios Ceramics

-birds & lofts

-Cinammon Mind

-De.L’art

-DeRez – Art

-Dudunia

-Elissavet Maurogenni

-Frei Tag

-Giota bibli hφασμα handmade

-Handmade glass – lidaraissi

-Ιωάννα Χ.

-jam

-jege handmade jewels

-Joan Liontou crafts+design

-Jo plays with colors

-kaselaki

-Katerina Chatzipetraki

-ΚάτιΝα Π. Handmade creations

-La Chiave Magica

-La Pochette V

-Lenti handcrafted jewelry

-Lifelikes

-Loreta’s Knitting

-love & joy 

-Maria Marmara Jewellery

-mcs jewellery

-Μαλλιά κουβάρια

-Penny’s Crafts

-Playful Sense

-Poua stories

-Que Sera

-Studio Boneli

-tinky

-Vind.gr hand made Φουλάρια