PUBLI

Το NOTOS Αθήνας εγκαινιάζει νέο τμήμα αθλητικών ειδών παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη Ελευθέριου Πετρούνια

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2016 – Υπό το σύνθημα “NOTOS for more” και παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους, Ελευθέριου Πετρούνια, άνοιξε τις πύλες του το νέο τμήμα αθλητικών ειδών στον 6 ο όροφο του πολυκαταστήματος NOTOS Αθήνας (Σταδίου & Αιόλου). Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος εκπροσώπων από τον δημοσιογραφικό, αθλητικό αλλά και επιχειρηματικό κόσμο, απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις, εγκαινιάζοντας μια νέα, δυναμική εποχή στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, με τη διαχρονική σφραγίδα και ποιότητα “NOTOS”.

Κόντρα στη στενότητα των καιρών, το NOTOS Αθήνας ανανεώνεται και τολμά να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό MORE αθλητικές επιλογές που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά του! Συγκεκριμένα, το NOTOS Αθήνας αναδιαμορφώνει τον 6 ο όροφό του και υποδέχεται κορυφαία αθλητικά brands όπως Adidas, Arena, Brooks, Converse, DC, Fila, Freddy, Nike, Puma, Quicksilver, Reebok, Salomon, Second Skin και Under Armour, και πολλά άλλα που θα προστεθούν σύντομα καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή για MORE fitness, MORE sport, MORE jogging, MORE yoga!

Δίνοντας το νέο, δυναμικό, στίγμα των ανανεωμένων NOTOS, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους Ελευθέριος Πετρούνιας δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Η άθληση είναι δικαίωμα όλων μας. Παρά τους δύσκολους καιρούς, το νέο τμήμα αθλητικών ειδών του NOTOS Αθήνας δίνει σε όλους μας μια καλή αφορμή να συνεχίσουμε ή να ξεκινήσουμε δυναμικά την ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό, απαιτώντας για τον εαυτό μας καλύτερη ποιότητα ζωής και MORE wellness… σήμερα, όχι αύριο!»

Η Χαριτίνη Χρήστου, Head of Marketing του NOTOS, σχολίασε: «Παρατηρούμε ότι οι ανάγκες των καταναλωτών για άθληση αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Το NOTOS Αθήνας, το αγαπημένο πολυκατάστημα του αθηναϊκού κοινού, δε θα μπορούσε να μείνει αδιάφορο στις αυξημένες ανάγκες για MORE sport, MORE fitness, MORE wellness! Για το λόγο αυτό, τολμά και προσφέρει στο κοινό τα καλύτερα brands της αγοράς σε έναν ανακαινισμένο χώρο υψηλής αισθητικής. Σύμμαχος του NOTOS σε αυτήν την προσπάθεια και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας, ο Ελευθέριος Πετρούνιας, που πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του NOTOS MORE!»

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα εγκαίνια του νέου αθλητικού τμήματος, τα NOTOS Αθήνας διοργανώνουν, από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου, την NOTOS for more SPORTS WEEK, μια εβδομάδα γεμάτη MORE action, MORE events, MORE προσφορές, MORE brands αποκλειστικά στο NOTOS Αθήνας (Σταδίου και Αιόλου, κέντρο). Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα το Σάββατο 22 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να να δει από κοντά και να γνωρίσει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στους κρίκους Ελευθέριο Πετρούνια!

O 6 ος όροφος του πολυκαταστήματος NOTOS Αθήνας (Σταδίου και Αιόλου) σας περιμένει, λοιπόν, για να μοιραστείτε μαζί του MORE εμπειρίες sports’ shopping!