PUBLI

“Touch Your Boobies”

Μετρώντας τρία χρόνια ζωής γεμάτα δημιουργικότητα, πάθος και αφοσίωση για το αντικείμενο μας, η PCP Clothing είναι ένα από τα πιο δυνατά και αναπτυσσόμενα brands της εγχώριας αγοράς. Υποστηρίζουμε τη χώρα μας και φροντίζουμε να μην σταματάμε ποτέ να ενθουσιάζουμε, να φροντίζουμε και να παρακινούμε τους αγοραστές μας.

Έχοντας φιλοξενηθεί αρκετές φορές όχι μόνο στις σελίδες αλλά και σε εξώφυλλα περιοδικών η PCP Clothing έχει αγαπηθεί από χιλιάδες κόσμο καθώς και διασημότητες , οι οποίοι δεν διστάζουν να το δείξουν φορώντας τα προϊόντα μας και αναρτώντας το στα social media.

Υπάρχει ένα ολόκληρο κίνημα πίσω από το brand, ο στρατός μας, τα #pcpinia. Έτσι για πρώτη φορά ξεκινάει μια τεράστια και συνάμα άκρως σημαντική προσπάθεια κατά του καρκίνου του μαστού. Για όλο τον μήνα Οκτώβριο θα τρέξει η καμπάνια μας ”TOUCH YOUR BOOBIES”, της οποίας σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών σχετικά με την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Με σύμμαχο τα 100 plus καταστήματα, τα οποία φιλοξενούν τo brand μας σε όλη την Ελλάδα, μια λίστα café bar-resto της Θεσσαλονίκης καθώς και τα ισχυρά social media της εταιρείας(Instagram/Facebook), η PCP δημιουργεί για πρώτη φορά ένα limited edition tshirt και athletic top, μία goodie bag και μια art chocolate σε σχήμα boobies ”Against Breast Cancer”.

Στις 17 Οκτωβρίου η πόλη της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει με #pcpinia τα οποία θα μοιράζουνε μπαλόνια, flyers, τα προϊόντα ”TOUCH YOUR BOOBIES” και θα ενημερώνουν τον κόσμο σχετικά με την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Ταυτόχρονα το 20% μτων εσόδων από όλες τις πωλήσεις μέσω του eshop www.pcpclothing.com καθώς και μέσω των προϊόντων που θα δημιουργηθούν ειδικά για τον σκοπό της καμπάνιας θα διατεθούν με την μορφή δωρεάς στην φιλανθρωπική οργάνωση ”Άλμα Ζωής” που καταπολεμά τον καρκίνο του μαστού.

Η PCP αγαπάει τις γυναίκες και φροντίζει έμπρακτα για αυτό ενημερώνοντας και υπενθυμίζοντας πόσο σημαντική είναι η αυτοεξέταση. So, take the step and ”TOUCH YOUR BOOBIES”.