PUBLI

«Ζήσε το κάTEA παραπάνω» στον online προορισμό του Lipton Ice Tea

Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο site «My Lipton» του Lipton Ice Tea, που έχει ως στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών σε σχέση με προϊοντικά νέα, όπως το λανσάρισμα νέων απολαυστικών γεύσεων, αλλά και όλες τις ενέργειες του Lipton Ice Τea καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το www.mylipton.gr αποτελεί τον απόλυτο online προορισμό για τους λάτρεις του παγωμένου τσαγιού και για όλους όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής αναζητώντας το κάΤΕΑ παραπάνω!

Οι επισκέπτες του site, μέσω μιας εμπειρίας πλοήγησης φιλικής προς το χρήστη, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τη μεγάλη προϊοντική γκάμα του Lipton Ice Tea, με τις κλασικές αλλά και τις νέες γεύσεις που ολοένα και κερδίζουν περισσότερους καταναλωτές, αλλά και για την πλούσια δράση του Lipton Ice Tea μέσα από τη χορηγία μεγάλων events, όπως τα ερασιτεχνικά τουρνουά beach volley Lipton Ice Tea Summer Series τα οποία διοργανώνει το Lipton για 10η συνεχή χρονιά, μέχρι τα διαφημιστικά σποτ και την έντονη χρήση των social media.

Ανακαλύψτε το www.mylipton.gr, νιώστε τη μαγεία του παγωμένου τσαγιού και αφεθείτε στην πραγματική γευστική απόλαυση που προσφέρει ένα Lipton Ice Tea.