CELEBRITIES

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με μπικίνι, φουσκωμένη κοιλιά και τα αγαπημένα της πρόσωπα

Instagram/eriettakourkouloulatsi

Τον περασμένο Αύγουστο, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος. Την ευχάριστη είδηση ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, έκανε γνωστή με μια γλυκιά ανάρτηση στα social media, με αφορμή τα 31α γενέθλιά της.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης λοιπόν, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε τότε, η ίδια φαινόταν χαρούμενη δίπλα στον σύζυγό της να κρατά τα κεράκια της με το νούμερο 31 και να ποζάρει φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα, που διέγραφε τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε τους λόγους για τους οποίους είναι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασε, ενώ παράλληλα με τον μοναδικό τρόπο της αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές: Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο. Η τρίτη, 2 αγόρια και ένα 3o πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή. 31 here we come», ανέφερε.

Οι φωτογραφίες της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλιά

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση, όπως θα δεις παρακάτω, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες σε Instagram story, στις οποίες δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους την φουσκωμένη κοιλιά της. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δημιούργησε ένα κολάζ με 4 φωτογραφίες μέσα από τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο ξέγνοιαστα περνά τον φετινό Σεπτέμβριο.

Instagram/eriettakourkouloulatsi

Πρόκειται για ένα κολλάζ φωτογραφιών, όπου στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το σώμα της, ενώ φορά ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και κρατά την κοιλιά της, στη δεύτερη φωτογραφίζει τον γιο της, Νίκο, τον οποίο και γέννησε στις 21 Μαρτίου του 2022. Στην 3η κάθεται στο γρασίδι φορώντας ένα λευκό μπικίνι, ενώ στην τελευταία ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον σύζυγό της, Βύρων Βασιλειάδη, με φόντο τη θάλασσα. “Hello September”, έγραψε στο Instagram Story της και ο φετινός Σεπτέμβριος είναι διαφορετικός για εκείνη και την οικογένειά της.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια αποκάλυψε πως είχε χάσει στο παρελθόν ένα μωρό κατά τη 10η εβδομάδα της κύησης. ΤΗ ιδρύτρια του Save a Greek Stray, εξομολογήθηκε μάλιστα στο podcast της πως το αγέννητο βρέφος είχε το σύνδρομο Turner. Ωστόσο, η ίδια είχε ανακουφιστεί από την πορεία που πήραν τελικά τα πράγματα, ενώ όπως αποδεικνύεται, δεν σταμάτησε να προσπαθεί για μια νέα εγκυμοσύνη.