CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Με το πιο φυσικό look που την έχεις δει, φωτογραφίζεται στον κήπο της

Instagram/elenimenegaki/

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη ζει με την οικογένειά της στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια, σε ένα σπίτι που διαθέτει μια μεγάλη έκταση πρασίνου. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια μάς δείχνει μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γωνιές από τη διακόσμηση στο εσωτερικό του σπιτιού της αλλά και τον εξωτερικό του χώρο.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, αυτήν τη φορά δημοσίευσε στο προφίλ της ένα «ανέμελο» άλμπουμ φωτογραφιών με κλικς που τράβηξε η μικρή της κόρη, Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά στον κήπο της

«…και τελικά αντί για διάβασμα στήθηκα για φωτογράφιση. Έχει ταλέντο η Μαρίνα μας! Καλή Κυριακή!», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ η παρουσιάστρια που ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ατημέλητα μαλλιά στον κήπο του σπιτιού της για την κυριακάτικη ανάγνωση του βιβλίου της. Οι ανάγκες του photoshooting, όμως, επικράτησαν στην τελική. Η 9χρονη Μαρίνα, που όπως φαίνεται έχει μια κλίση στην τέχνη της φωτογραφίας, ανέβαλε χρέη φωτογράφου για τη μαμά της. Παρακάτω βλέπεις το (καλλιτεχνικό) αποτέλεσμα.

 

Η Ελένη Μενεγάκη θα έχει από εδώ και στο εξής περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της καθώς φέτος δεν θα βρίσκεται σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Η τελευταία της συνεργασία ήταν αυτή με το κανάλι του Mega. Η παρουσιάστρια, χωρίς το άγχος μιας τηλεοπτικής πρεμιέρας, πλέον, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της. Ο Άγγελος Λάτσιος σχολίασε με τη σειρά του τις φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πολλά ταλέντα».

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι το τέταρτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη. Είναι η τρίτη της κόρη και το παιδί που απέκτησε με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια έχει ακόμα 2 κόρες από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, με τις οποίες έχει εξομολογηθεί ότι έχει μία υπέροχη σχέση. Επίσης έχει έναν γιο, τον Άγγελο Λάτσιο, με τον οποίο είναι πολύ δεμένη. Η Ελένη Μενεγάκη, με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο στις αρχές του 2011 ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του. Πριν από 9 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν. Ένας γάμος που παρέμεινε «μυστικός» κι ένας από τον οποίο ακόμα και σήμερα δεν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες.

Το 2014 σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο περιοδικό Γυναίκα, είχε μιλήσει πιο ουσιαστικά για την επιλογή της να παντρευτεί για 3η φορά και να είναι μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο: «Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δε το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα. Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη».