CELEBRITIES

Μελίνα Νικολαΐδη: Το σχόλιο του συντρόφου (;) της. Βρέθηκαν και οι 2 στις Σπέτσες

Instagram/melina.nikolaidi/

Δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ του τελευταίου χρονικού διαστήματος θέλουν την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, να έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου.

 

Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη με ομοιότητες στα stories τους (το Κολοσσαίο) αλλά χωρίς καμία κοινή φωτογραφία τους καθώς και ένα σχόλιο (emoji μίας καρδιάς και μίας φλόγας) του Δημήτρη Φιντιρίκου κάτω από μια καλοκαιρινή ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη.

Μελίνα Νικολαΐδη: Το σχόλιο του συντρόφου (;) της. Βρέθηκαν και οι 2 στις Σπέτσες

Μετά από τα εν λόγω παρόμοια stories, ακολούθησαν 2 αναρτήσεις από την ίδια τοποθεσία που ενδεχομένως να προδίδουν τη σχέση τους. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Αρμάτας στις Σπέτσες, τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκαν εκεί.

Instagram.com/melina_nikolaidi/

Μελίνα Νικολαΐδη Instagram.com/dimi_fifi/

Εκτός από τα stories που εντοπίσαμε στους λογαριασμούς τους με τα πυροτεχνήματα που έπεσαν κατά τη διάρκεια της τοπικής γιορτής του νησιού, και οι 2 δημοσίευσαν άλμπουμ φωτογραφιών στις Σπέτσες. Σε αυτές τις φωτογραφίες δεν είδαμε κάποιο κοινό τους στιγμιότυπο, ωστόσο δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ο ένας τη δημοσίευση του άλλου με emojis.

Μελίνα Νικολαΐδη Instagram.com/melina_nikolaidi/

Instagram.com/dimi_fifi/

Να σημειωθεί, πάντως, πως κανείς από 2 δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τις φήμες για τη μεταξύ τους σχέση.

 

Η πιο πρόσφατη, γνωστή σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη ήταν αυτή με τον γυμναστή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με τον οποίο ήταν ζευγάρι για 2 χρόνια. Παρόλο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day του Alpha όπου είχε μιλήσει ο personal trailer.

«Σήκωσα το τηλέφωνο και τον ρώτησα αν ισχύει. Το παιδί μου το επιβεβαίωσε και μου είπε πως έχουν χωρίσει περίπου 10 μέρες. Νομίζω πως ο χωρισμός επήλθε πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση. Αποφάσισαν πως πλέον είναι διαφορετικές οι προτεραιότητές τους», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Καθοριστικός παράγοντας στη γνωριμία της με τον γυμναστή, πρώην σύντροφό της ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία τους έφερε κοντά, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν αυτή που πρότεινε στη Δέσποινα Βανδή το συγκεκριμένο γυμναστήριο και ξεκίνησε να πηγαίνει εκεί με την κόρη της. Η συνέχεια της ερωτικής τους σχέσης, γνωστή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική, με τις επισκέψεις στην Ελλάδα να είναι αρκετά συχνές για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.