CELEBRITIES

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της για τα γενέθλιά τους

News24/7.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της που έγιναν 3 ετών, θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία τους στα social media και να ευχηθεί δημόσια.

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού η Υπουργός Τουρισμού έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά τους, ανάρτησε μια αδημοσίευτη φωτογραφία που βλέπουμε τα παιδιά της λίγο μετά τη γέννησή τους, να τα κρατάει χαμογελαστή στην αγκαλιά της.

«6 Σεπτεμβρίου. Για εμένα η σπουδαιότερη μέρα του χρόνου! Με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών μου πριν 3 χρόνια, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα,άλλαξαν οι προτεραιότητες και τα όνειρά μου. Η μητρότητα είναι πραγματική τομή για κάθε γυναίκα κι εγώ απολαμβάνω κάθε στιγμή της! Αγάπες μου να έχετε υγεία, τύχη και να χαίρεστε τη ζωή σας! Με την ευχή και την ατελείωτη αγάπη μου!», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοι έδωσαν τις ευχές τους με τη σειρά τους στα σχόλια.

Καλεσμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω εξομολογήθηκε ότι το να γίνει μητέρα ήταν κάτι που δεν σκεφτόταν πλέον, μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη. «Το είχα ξεγράψει, προφανώς ξύπνησε μέσα μου όταν γνώρισα τον Μίνω. Ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια. Σέβομαι όλες τις διαφορετικές απόψεις. Πολλοί αποφασίζουν να κάνουν παιδί μόνοι τους. Ήταν σημαντικό να γίνει με μια σύνδεση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο την οικογένεια αυτή θα τη δημιουργήσουμε μαζί. Θα είναι και ένας τρόπος να δεθούμε και εμείς περισσότερο».

«Πολλές φορές στην κοινωνία δεν τολμάμε να μιλήσουμε ανοιχτά για κάποια πράγματα, τα οποία θεωρούνται ακόμη ταμπού» πρόσθεσε για την εξωσωματική, επισημαίνοντας ότι εκτός από το οικονομικό έχει βαρύτητα και το ψυχικό κομμάτι για τις γυναίκες που καταφεύγουν σε αυτή.

«Το λέω πολύ ανοιχτά, παρότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ να μη χάνω τον έλεγχο, ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που έχω νιώσει. Όταν πλέον ήρθε, αισθάνθηκα ότι ήθελα να μιλήσω για να δώσω ενθάρρυνση στις γυναίκες που έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω, λόγω ηλικίας. Αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια και η δύσκολη διαδικασία, όταν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα», σημείωσε η υπουργός Τουρισμού.