ON A BUDGET GAL

5 φορέματα έως 60€ για τους φθινοπωρινούς γάμους για να μην πεις «δεν έχω τι να φορέσω»

Launchmetrics Spotlight

Είναι ιδέα μου ή το φθινόπωρο είναι γεμάτο με γάμους και βαφτίσεις; Έχω την εντύπωση ότι φέτος, το πρόγραμμα είναι πιο γεμάτο τώρα τον Σεπτέμβρη και τους επόμενους μήνες, απ’ ότι ήταν, ας πούμε, το καλοκαίρι. Αν το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων σου έχει μια τέτοια περίσταση, έχω βρει τα τέλεια φορέματα για να φορέσεις.

Τα φορέματα είναι πάντα μια safe, αλλά και δοκιμασμένη επιλογή, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Και τώρα, με τη θερμοκρασία να πέφτει (σχετικά) και τη διάθεση να μπαίνει σε φθινοπωρινό mood, οι επιλογές στα φορέματα πληθαίνουν και γίνονται και πιο ενδιαφέρουσες.

Αυτή την περίοδο, μπορούμε να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας τις πιο γήινες αλλά και θερμές αποχρώσεις, με τα καφέ και βουργουνδί χρώματα, να κυριαρχούν. Εκτός από τα χρώματα, υπάρχει ποικιλία και στα styles στα φορέματα, με τα πιο μακριά μήκη αλλά και μακριά μανίκια να μπαίνουν σιγά-σιγά στο παιχνίδι. Όλα αυτά, μας βοηθάνε να βρούμε το καταλληλότερο στιλ για εμάς και ίσως να επιλέξουμε κι ένα style που δεν θα φορέσουμε μόνο μια φορά, αλλά και σε άλλες στιγμές της ζωής μας.

Για το σημερινό On a budget gal, λοιπόν, σου βρήκα 5 φορέματα έως 60€ ιδανικά για τους φθινοπωρινούς γάμους της σεζόν που θα είναι η απάντηση στο ερώτημα «τι να φορέσω;».

5 φορέματα έως 60€ για τους γάμους της σεζόν

Φόρεμα με έναν ώμο
MARKSANDSPENCER.COM/GR

Φόρεμα με έναν ώμο

M&S Collection
€49,99
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Φλοράλ φόρεμα
ABOUTYOU.GR

Φλοράλ φόρεμα

Topshop
74.90 € 49.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ