CELEBRITIES

Πρώτη μέρα στο σχολείο: Η φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού στον παιδικό σταθμό

PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα, Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, και εκτός από τους μαθητές στην τάξη, έφερε μαζί του και την υποχρέωση αυτών των τελευταίων να μην χρησιμοποιούν τα κινητά τους όσο βρίσκονται στον χώρο του σχολείου (μια υποχρέωση που ήδη είχαν και παλιότερα κατά τη διεξαγωγή του μαθήματος, αλλά που τώρα εντάχθηκε στην πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας Κινητό στην Τσάντα). Μοναδική εξαίρεση σε αυτό είναι εάν συντρέξει λόγος υγείας.

Πολλοί, λοιπόν, ήταν οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ειδικότερα αν αυτά είναι σε μικρή ηλικία. Η Τζένη Μπαλατσινού, που το μικρότερο από τα 4 παιδιά της είναι 4 ετών, ήταν ανάμεσά τους. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο συνόδευσε τον μικρό Παναγιώτη-Αντώνιο στην πρώτη του μέρα στο  σχολείο. Αυτή είναι η πρώτη του σχολική χρονιά και η παρουσία της ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Η Τζένη Μπαλατσινού πήγε τον γιο της, Παναγιώτη-Αντώνιο, στο σχολείο

Η πρώην παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια «σχολική» φωτογραφία από τον παιδικό σταθμό που ξεκίνησε να πηγαίνει ο 4χρονος γιος της. Σε αυτό το κλικ δεν φαίνεται ο Παναγιώτης-Αντώνιος, αλλά το μήνυμα που άφησαν οι δασκάλες για να καλωσορίσουν τους μαθητές τους.

Τζένη Μπαλατσινού Instagram.com/jennybalatsinou/

«Καλώς ήρθατε αστερίες», αναγραφόταν στον λευκό πίνακα που επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι και οι δασκάλες του παιδικού σταθμου. ΗΤζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε με τη σειρά της «Καλή σχολική χρονιά!!» σε όλους τους μαθητές.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει 3 παιδιά με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Αμαλία και Αλεξάνδρα και Μάξιμο. Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει επιλέξει να ζει στο Los Angeles όπου ζει μόνιμα και εργάζεται σε μια εταιρία, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Berkley στη Νέα Υόρκη. Η Αλεξάνδρα ζει επίσης στις ΗΠΑ. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Georgetown στη Washington κρατώντας στα χέρια της πτυχίο στα οικονομικά, τον Μάιο του 2021.

Πλέον, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Παναγιώτη – Αντώνιο. Το παιδί, βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2021 στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο.

«Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική. Προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη.