CELEBRITIES

The Perfect Couple: Γιατί όλοι λένε ότι η Eve Hewson είναι άλλο ένα «βύσμα»;

SEACIA PAVAO/NETFLIX

Η 33χρονη κόρη του Bono (και πρωταγωνίστρια του The Perfect Couple) γεννήθηκε σε μια διάσημη οικογένεια, ωστόσο η Eve Hewson δεν θεωρεί τον εαυτό της ακόμη ένα “nepo baby”. Όπως και τα περισσότερα παιδιά διασημοτήτων θεωρεί ότι ο νεποτισμός δεν υπάρχει. Ξέρει όμως ότι το να έχει έναν διάσημο πατέρα σίγουρα βοήθησε την καριέρα της. Δεν μεγάλωσαν όλα τα παιδιά σε σπίτια με πισίνες στο Δουβλίνο.

Πριν το The Perfect Couple 

Αν έχεις δει το The Knick, το Behind Her Eyes, το Bad Sisters ή το Flora and Son (Apple TV) μπορεί να τη θυμάσαι. Η Eve Hewson πρωταγωνιστεί πλάι στη Nicole Kidman και τον Liev Schreiber στην μίνι σειρά του Netflix, The Perfect Couple, βασισμένη στο best seller της Elin Hilderbrand, και θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν του Bad Sisters στις 13 Νοεμβρίου. Στο The Perfect Couple, η Eve Hewson υποδύεται την Amelia Sacks. Μια μέλλουσα νύφη που γοητεύεται και τρομοκρατείται από τον τρόπο ζωής των πλουσίων και των διάσημων. Ένα κορίτσι της εργατικής τάξης σε μια τηλεοπτική σειρά με στόχο να σατιρίσει τους πλούσιους ως ματαιόδοξους και κακομαθημένους.

Ειρωνικό θα έλεγε κανείς. Μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της στη νέα ταινία του Noah Baumbach, στην οποία πρωταγωνιστούν οι George Clooney και Adam Sandler. Και μάλλον θα τη δούμε στην επόμενη (άτιτλη ακόμη) ταινία του Steven Spielberg από την Universal Pictures, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις15 Μαΐου 2026.

Πλέον, δεν θα αναρωτιέσαι που την έχεις δει. Θα ξέρεις ποια είναι. Εκείνη δεν την αφορά η άποψη των άλλων. «Δεν πιστεύω πραγματικά στις απόψεις των άλλων» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της στους New York Times. Ψέματα λέει, αλλά όλοι υποκρινόμαστε ότι την πιστεύουμε. Η έκθεση είναι διαβρωτική. Οι καλλιτέχνες επινοούν μια εκδοχή της πραγματικότητας που τους βολεύει ως αμυντικό μηχανισμό. Αυτό που τους φαίνεται πιο «πραγματικό» είναι να προσποιούνται ότι είναι κάποιος άλλος.

Τα αστειάκια για τα nepo babies

Σε μια ανάρτηση στο Twitter το 2022, η Eve Hewson έγραψε για το διάσημο πλέον εξώφυλλο του New York Magazine που απαριθμούσε μωρά nepo, τρολάροντας τον αποκλεισμό της από τη λίστα. «Πραγματικά πολύ συντετριμμένη που δεν παρουσιάζομαι στο άρθρο για τα βύσματα (nepo babies), δεν έχουν δει την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά μου Bad Sisters; The NERVE». BTW: Ο μικρότερος αδερφός της, Elijah, είναι ο 25χρονος τραγουδιστής του ιρλανδικού indie rock συγκροτήματος Inhaler. Ναι, δεν είναι νεποτισμός. Σύμπτωση.