ΣΠΙΤΙ

Μπάνιο: Πώς θα κάνεις των καθαρισμό των δύσκολων σημείων παιχνιδάκι

Pexels

Η αλήθεια είναι ότι το μπάνιο είναι το μέρος που του σπιτιού που μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε εστία μικροβίων, να συγκεντρώσει δυσάρεστες οσμές που μπορούν με τη σειρά τους να προκαλέσουν συσσώρευση βρωμιάς, εμφάνιση μούχλας και ιών. Η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες, δυστυχώς ευνοούν αυτές τις συνθήκες.

Μιλάμε, ουσιαστικά, για το μέρος που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση και αυτό σημαίνει ότι η υγιεινή είναι πολύ σημαντική. Μεταξύ άλλων, βοηθά στη διατήρηση της καλής ποιότητας του αέρα, της συνολικής αίσθησης ευεξίας και στην αποτροπή μετάδοσης ασθενειών. Όπως καταλαβαίνεις, ο τακτικός καθαρισμός του μπάνιου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολος καθώς υπάρχουν αρκετά δυσπρόσιτα σημεία. Η λεκάνη της τουαλέτας είναι ένα από αυτά.

Το εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, με πρωταγωνιστές τα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays, ένα γερανό και μια «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας, απέδειξε το ακριβώς αντίθετο. Ο καθαρισμός των δύσκολων σημείων του μπάνιου, όπως το εσωτερικό της λεκάνης και κάτω από το στεφάνι ή πίσω από τον νιπτήρα, γίνονται, πλέον, παιχνιδάκι.

Τα Klinex Power Foam Sprays είναι ο νέος σου σύμμαχος στον καθαρισμό του μπάνιου. Μια «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας», είναι η απόδειξη 

Μετά την αντίστοιχη εκδήλωση στις όχθες του Τάμεση στο Λονδίνο, η Klinex πραγματοποίησε και στην Ελλάδα το εντυπωσιακό happening για τα νέα προϊόντα που φέρνουν τα πάνω-κάτω στον εύκολο καθαρισμό και στην αποτελεσματική απολύμανση του μπάνιου. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, Ψηλά και Αγνάντευε, για τα νέα Power Foam Sprays της Klinex, αποδείχθηκε ότι αυτά τα καθαριστικά θα γίνουν οι αγαπημένοι σου φίλοι στο μπάνιο καθώς καθαρίζουν ακόμα και τα σημεία που δεν μπορείς να «φτάσεις» εύκολα για να τα καθαρίσεις.

Klinex καθαρισμός μπάνιο λεκάνη

Μία τουαλέτα που αιωρούνταν στα 20 μέτρα ύψος στο Πασαλιμάνι με απέραντη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας, λοιπόν, ήταν το δυσπρόσιτο σημείο που απέδειξε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, τον ανατρεπτικό χαρακτήρα των νέων πανίσχυρων σπρέι αφρού της Klinex.

Η εκδήλωση έδωσε, επίσης, την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν σε πρωτότυπες δραστηριότητες και challenges, ενώ οι πιο τολμηροί είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία μιας 360° θέας μέσα από την καμπίνα της ιπτάμενης τουαλέτας της Klinex Power Foam.

Klinex καθαρισμός μπάνιο λεκάνη

Εντάξει. Τουαλέτα στα 20μ. ύψος στον αέρα σίγουρα δεν έχεις στο σπίτι σου, αλλά τα δύσκολα σημεία της (και όχι μόνο της τουαλέτας) συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν όταν έρχεται η ώρα να καθαρίσεις το μπάνιο. Και κάπου εδώ, η καινοτομία των Power Foam Sprays της Klinex γίνεται ο νέος σου σύμμαχος. Η καινοτομία βρίσκεται στον ειδικό σχεδιασμό τους, ο οποίος είναι ο ορισμός της ευελιξίας και της ευκολίας για να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ανάποδα. Έτσι, φτάνεις εύκολα ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του μπάνιου. Στοιχηματίζω ότι το χείλος της λεκάνης ή οι στήλες της ντουζιέρας σε έχουν παιδέψει σίγουρα έστω και μια φορά.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν η Klinex φέρνει πραγματική ανατροπή στην καθαριότητα του μπάνιου με τη σειρά Power Foam Spray. Και το καλύτερο; Δεν περιέχουν χλώριο. Σε 2 υπέροχα αρώματα, Arctic Fresh με Φρεσκάδα Ωκεανού και Flower Fresh με Άρωμα Λουλουδιών, που εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων. Φρεσκάδα, απολύμανση και ασφαλή καθαριότητα 3 σε 1!

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Klinex παρέχει φροντίδα σε όλους εμάς που την εμπιστευόμαστε ώστε να αισθανόμαστε ασφαλείς στους χώρους που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Με αγάπη για τον κόσμο και σεβασμό στο περιβάλλον, συνεχίζει να φροντίζει τις στιγμές μας με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της αλλά και με νέα λανσαρίσματα.