ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή μέρα επηρεάζεται έντονα από την πρώτη έκλειψη – Υπερπανσέληνο, με τη Σελήνη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή, προκαλώντας δυσκολίες στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις. Η γενική ατμόσφαιρα της εβδομάδας χαρακτηρίζεται από ασάφεια και παρανοήσεις, καθιστώντας δύσκολο να παρθούν σοβαρές αποφάσεις. Η τάση είναι προς επιπόλαιες προσεγγίσεις, αφηρημένη σκέψη και δυσκολία να διαχωριστεί η αλήθεια από το ψέμα. Συνίσταται υπομονή και προσοχή στις επιλογές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η διαίσθηση και τα όνειρά σας είναι πιο δυνατά από τη λογική, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Ερμή και της επερχόμενης έκλειψης. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν “κολλάει”, ακούστε το ένστικτό σας αντί για όσα σας λένε. Η μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση και ήπιες δραστηριότητες, όπως μια βόλτα ή παρακολούθηση ταινίας. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά σε επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει την επιρροή της έκλειψης της Τετάρτης, προκαλώντας συναισθηματική σύγχυση, ειδικά σε σχέσεις με φίλους, ομάδες ή συνεργάτες. Μπορεί κάποιοι να ζητήσουν τη βοήθειά σας, είτε πρόκειται για φίλους, σύντροφο ή παιδιά. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συσκέψεις ή λύση προβλημάτων στη δουλειά, καθώς πιθανόν να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σύγχυση. Ωστόσο, είναι κατάλληλη για χαλάρωση, κοινωνικοποίηση, και ψυχαγωγία, όπως μια έξοδος με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή μέρα επηρεάζεται έντονα από την επικείμενη έκλειψη – υπερπανσέληνο στους Ιχθύς, δημιουργώντας σύγχυση στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Μπορεί να νιώθετε αβεβαιότητα σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, ενώ κάποιοι ενδέχεται να αναζητούν μια πιο σταθερή εργασία. Παράλληλα, μπορεί να αισθάνεστε πίεση από άλλους, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, που δεν σέβονται τα όριά σας. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνθείτε αυτές τις μέρες, καθώς οι δυσκολίες θα περάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει μια αίσθηση σύγχυσης, οπότε δεν είναι ιδανική για λήψη πρακτικών αποφάσεων ή ανάληψη ρίσκου. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς μπορεί να ενισχύσει τα όνειρα και τα μελλοντικά σας σχέδια, αρκεί να παραμείνετε ρεαλιστικοί και να μην ασχολείστε με αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους που έχετε ήδη θέσει, είτε αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους και ίσως αντιδραστικούς αν προκληθείτε.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η έκλειψη στους Ιχθύς, κορυφώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης, και αποδυναμώνει τη λογική, ενισχύοντας τη φαντασία και το όνειρο. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις, ειδικά σε θέματα δουλειάς ή οικονομικών. Αντίθετα, είναι ευνοϊκή για δημιουργικές δραστηριότητες χωρίς ρίσκο. Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστική εικόνα των οικονομικών σας και να προσέξετε τη σύγχυση που μπορεί να υπάρχει στις ερωτικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, η επιρροή του Ποσειδώνα θα σας συνοδεύει για όλη τη γενέθλια χρονιά. Αυτό απαιτεί προσοχή στις σχέσεις και νέες γνωριμίες. Οι υπόλοιποι Παρθένοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με συναισθηματικές ή επαγγελματικές επενδύσεις και να αποφύγουν βιαστικές αποφάσεις ή υπογραφές συμβολαίων χωρίς έλεγχο. Η ημέρα είναι καλή για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές, αλλά όχι για σοβαρές αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη που κορυφώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης δημιουργεί σύγχυση, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς ή όσους έχουν ωροσκόπο στον Ζυγό. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, και συνιστάται να καθυστερήσετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι να περάσει η εβδομάδα. Μπορεί να νιώθετε καταπονημένοι ή αγχωμένοι, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε ψυχοσωματικά συμπτώματα. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και αποφύγετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις, προσέχοντας τις σχέσεις με συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απαιτητική, παρότι ως ζώδιο του νερού έχετε λιγότερη επιρροή από άλλους. Ωστόσο, δεν προσφέρεται για λογικά συμπεράσματα και δεν είναι σταθερή. Προσπαθήστε να μοιράζετε ευθύνες και να μην αναλαμβάνετε τα πάντα μόνοι σας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ζητήστε βοήθεια και αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας, ειδικά το βράδυ. Θέματα προσωπικής φύσης μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση, αλλά πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ουσιαστικά συμπεράσματα.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα απαιτεί προσοχή, κυρίως στη διαχείριση προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Διατηρήστε τα όρια και μην μοιράζεστε εύκολα πληροφορίες με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εκμυστηρεύσεις άλλων. Μην ενθουσιάζεστε γρήγορα με νέες προτάσεις και αποφύγετε τους χειρισμούς. Ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά υγρά, φάρμακα και χημικά. Με την έκλειψη στους Ιχθύς τα ξημερώματα της Τετάρτης, ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από την έκλειψη Σελήνης – Υπερπανσέληνο, η οποία επηρεάζει όλους, μερικούς περισσότερο και άλλους λιγότερο. Ανήκεις στους λιγότερο επηρεασμένους. Η έκλειψη επηρεάζει τη σκέψη και την καθημερινότητα, προκαλώντας αφηρημάδα και δυσκολία συγκέντρωσης. Μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα ή παρερμηνείες. Απαιτείται προσοχή στην οδήγηση και στην επικοινωνία. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για υπογραφές συμβολαίων ή νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη λόγω της έκλειψης Σελήνης, που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς για να αποφευχθούν προβλήματα. Αποφύγετε ρίσκα στον οικονομικό τομέα και διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με προσοχή, καθώς ένας φουσκωμένος λογαριασμός μπορεί να κρύβει λάθη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπογραφές συμβολαίων ή αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά. Επίσης, μην ανακατεύετε αισθήματα με χρήματα και να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υπερβολικές υποσχέσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα, που συχνά παραπλανά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα, επηρεασμένη από την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας, μπορεί να θολώσει τη σκέψη και να σας παραπλανήσει. Αποφύγετε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, καθώς και το να κατηγορήσετε τον εαυτό σας ή άλλους χωρίς πλήρη στοιχεία. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τις δικές σας προσδοκίες ή τις απόψεις των άλλων. Στις σχέσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με νέες γνωριμίες. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, όσο εντυπωσιακά κι αν φαίνονται αρχικά.