CELEBRITY BEAUTY

Η Halle Berry με το κούρεμα που απογειώνει τα φυσικά της μαλλιά

Chris Pizzello/AP IMAGES

Τα φυσικά σγουρά μαλλιά έχουν τη δική τους γοητεία. Κι αν χρειάζονται τις περισσότερες φορές λίγη παραπάνω φροντίδα στο styling αυτό δεν χρειάζεται να σε αποτρέπει από το να δοκιμάσεις ακόμη και πιο κοντά κουρέματα. Όπως για παράδειγμα, ένα κοντό καρέ ή ένα πολύ κοντό καρέ. Το επιβεβαιώνουν με τη σειρά τους και διάσημες γυναίκες που τολμούν αντίστοιχα κουρέματα. Πρόσφατο παράδειγμα η Halle Berry.

Ήταν κάπου στα μέσα Αυγούστου όταν η Halle Berry ενέδωσε και εκείνη στο πιο πρακτικό και stylish κούρεμα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε τη μεγάλη αλλαγή και έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα άψογο curly bob. Αυτό το καρέ και πόσο τελικά πηγαίνει σε σγουρά μαλλιά το έδειξε ξανά με την πρόσφατη εμφάνισή της.

Την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου η Halle Berry παρευρέθηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Never Let Go. Τα σγουρά μαλλιά της, κομμένα μέχρι το πιγούνι, ήταν χτενισμένα με τη χωρίστρα στη μέση. Οι φυσικές μπούκλες της έδειχναν υπέροχες μέσα από το κοντό καρέ της σε ένα χτένισμα ανεπιτήδευτα stylish.

H Halle Berry με το κούρεμα που απογειώνει τα φυσικά της μαλλιά

Ένα ακόμη στοιχείο που δεν πέρασε απαρατήρητο από την εμφάνιση της Halle Berry ήταν το μακιγιάζ της. Στα μάτια εφαρμόστηκε μία καφέ/χρυσή σκιά ματιών με μεταλλικό φινίρισμα η οποία τόνισε το βλέμμα σε συνδυασμό με τη μαύρη μάσκαρα. Bronzer στα ζυγωματικά και ένα nude καφέ κραγιόν ολοκλήρωσαν το γήινο μακιγιάζ της.

H Halle Berry απογειώνει τα φυσικά της μαλλιά Kristina Bumphrey/Variety via Getty Images/Ideal Image

Να μια ωραία ιδέα τόσο για το επόμενο κούρεμά σου όσο και για ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ. Αν έχεις σγουρά μαλλιά αξίζει να τολμήσεις ένα κοντό καρέ, με τη βοήθεια πάντα του hairstylist που θα επιλέξεις. Μαζί θα βρείτε εκείνο που σου ταιριάζει και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό.