ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρωί της Τετάρτης έχει ένταση καθώς τα ξημερώματα σχηματίζεται η έκλειψη Σελήνης -Υπερπανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, ενώ το μεσημέρι έχουμε τον Ερμή από την Παρθένο να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς, όψεις που φέρνουν απρόοπτα κι ένα πιο νευρικό κλίμα στην επικαιρότητα. Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) φέρουν περισσότερο το βάρος αυτών των επιρροών σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και με γεγονότα που μπορεί να δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι το μεσημέρι και μετά θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπομονετικοί και να προσέχουμε ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία. Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου, «κλείνει» κάπως τη διάθεση μας και ίσως δεν έχουμε πολλή όρεξη για συζητήσεις. Δεν είναι μια τυχερή όψη για να υπογράψουμε συμβόλαια ή συμφωνίες και καλό είναι επίσης να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια η Τετάρτη έρχεται με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις και έγνοιες, με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι έχετε βαρετά πράγματα να κάνετε που δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Με την έκλειψη και την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ασφυξία στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προσοχή και στην υγεία σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε όλα όσα έχουμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας και αναφέρομαι φυσικά στις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι είτε και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, γίνονται βουνό στο μυαλό μας και βραχυκυκλώνουμε. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια της μέρας για σας τους Ταύρους με την έκλειψη – Υπερπανσέληνο αλλά και την αντίθεση Ερμή – Κρόνου.  Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να νιώθετε απογοήτευση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η έκλειψη – Υπερπανσέληνος στους Ιχθύς και η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα επιθυμούσατε αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα πράγματα που λειτουργούν εξισορροπητικά. Η τάση φυγής θα είναι έντονη. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε σαφώς καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την έκλειψη Σελήνης αλλά και την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο δεν μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να μην σκέφτεστε διαρκώς τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και τις προοπτικές της καριέρας σας. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε ένα εγχείρημα ή μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε ένα ταξίδι ή στις μετακινήσεις σας σήμερα. Χρειάζεται προς το παρόν λίγη υπομονή.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη έρχεται με αρκετές σκέψεις και ανησυχία κυρίως σε θέματα που αναφέρονται στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας, αλλά και σε θέματα σχέσεων. Σήμερα κορυφώνεται τα ξημερώματα η έκλειψη Σελήνης – Υπερπανσέληνος αλλά και η αντίθεση Ερμή- Κρόνου. Οι όψεις της έκλειψης μπορεί να σας κάνουν να αμφισβητείτε ίσως κάποια απόφαση που πήρατε ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι δώσατε πολλή ενέργεια σε μια σχέση αλλά το αποτέλεσμα τελικά δεν είναι αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο γι’ αυτά που αρέσουν σε σας και βάλτε λίγο πιο σθεναρά όρια στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα είστε φουλ επικοινωνιακοί καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σας και μάλιστα χωρίς να περνάτε από πολλά φίλτρα αυτά που λέτε. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται προσοχή. Αν λοιπόν θέλετε να πείτε κάτι προσέξτε τον τρόπο σας σήμερα. Ακόμη είναι πιθανόν αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο να νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας βάλει ένα εμπόδιο στην πρόοδο σας. Χρειάζεται υπομονή σε αυτή τη φάση και να μη πιέζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Με την έκλειψη Σελήνης αλλά και την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας. Κοιτάξτε λοιπόν να βρείτε τον τρόπο να αποσυμπιεστείτε. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο η κυρίαρχη όψη σήμερα δείχνει εμπόδια στην επίτευξη ενός στόχου, αλλά θα είναι προσωρινό. Προσοχή ακόμη και σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη τις πρωινές ώρες αλλά και η αντίθεση Ερμή – Κρόνου με κάποιο τρόπο δοκιμάζουν το νευρικό σας σύστημα σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει όμως να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά αφού έχει πιο αντικειμενική κρίση από σας και δε βιώνει φυσικά τα δικά σας προβλήματα. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς ενώ στην πορεία της μέρας η κυρίαρχη όψη θα είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο που δημιουργεί πίεση σε νοητικό κυρίως επίπεδο. Προς το παρόν μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις να διαχειριστείτε και να νιώθετε εξουθενωμένοι. Από την άλλη πρέπει να βρείτε ίσως μια ισορροπία με τις ώρες που εργάζεστε και τις δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης τα ξημερώματα και η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, στρέφουν την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και της επικοινωνίας με μια μεγαλύτερη ίσως αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον. Ίσως σήμερα μάθετε κάποια μυστικά, αλλά εσείς προσέξτε αρκετά με τα δικά σας. Επειδή έχουμε ενεργό Ποσειδώνα, προσπαθήστε να τιθασεύσετε τους μεγάλους ενθουσιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης τα ξημερώματα και η αντίθεση Ερμή – Κρόνου, κάνει τις σχέσεις να είναι προτεραιότητα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται φυσικά να συμφωνείτε σε όλα με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος μπλοκάρει την πρόοδο σας σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις για τα οικονομικά και δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το άγχος για τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό ή και σε οικογενειακό επίπεδο δε θα λείψει σήμερα με την έκλειψη στο ζώδιο σας και με το φλερτ Ερμή – Κρόνου να κυριαρχεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βάλετε ως στόχο να περάσετε και καλά. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες ή να υπάρχει ένα χάος στο κεφάλι σας που σας μπλοκάρει. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και μην αφήνετε τους φόβους και τα άγχη να σας καταπιούν. Ακόμη σήμερα προσοχή στις σχέσεις με τους άλλους.