ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δοκιμάζει η έκλειψη Σελήνης και η Υπερπανσέληνος

Pexels

Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη – Υπερπανσέληνος στους Ιχθύς. Με αυτή την απαιτητική έκλειψη, που θα φέρει έντονη σύγχυση, πιέσεις, απαιτήσεις, ξαφνικές καταστάσεις και μεγάλες προσδοκίες, ξεκινά ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι που μας οδηγεί σε αλλαγές, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και κλείσιμο κεφαλαίων.

Και επειδή το ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο φιλοξενεί αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη, είναι το τελευταίο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να δούμε την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου της ζωής μας που μας ταλαιπωρεί ψυχικά. Η έκλειψη Σελήνης και η Υπερπανσέληνος στους Ιχθύς, προκαλούν συναισθηματικές προκλήσεις και δοκιμασίες για πολλά ζώδια. Κάποια ζώδια επηρεάζονται ιδιαίτερα, κυρίως στους τομείς των σχέσεων, της καριέρας και της ψυχικής υγείας. Ας δούμε ποια είναι αυτά και πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις.

Δίδυμοι: Προκλήσεις στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα

Τα 4 ζώδια που δοκιμάζει η έκλειψη Σελήνης και η Υπερπανσέληνος Pexels

Η έκλειψη Σελήνης φέρνει ένταση στους Διδύμους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η υπερπανσέληνος φωτίζει τις επαγγελματικές σχέσεις και τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ πιθανές παρεξηγήσεις ή προβλήματα με συναδέλφους μπορεί να προκύψουν. Οι Δίδυμοι καλούνται να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν βιαστικές αποφάσεις. Συμβουλή: Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο για ξεκούραση και επαναξιολόγηση των στόχων σου πριν δράσεις.

Τα ζώδια που δοκιμάζει η έκλειψη Σελήνης και η Υπερπανσέληνος

Παρθένος: Συναισθηματική σύγχυση και προσωπικές σχέσεις

Οι Παρθένοι βιώνουν έντονα συναισθηματικά κύματα λόγω της έκλειψης Σελήνης. Ο τομέας των σχέσεων και του σπιτιού γίνεται το επίκεντρο των δοκιμασιών. Η σύγχυση και οι ανασφάλειες μπορεί να επιβαρύνουν την προσωπική  ζωή, καθιστώντας δύσκολο να διατηρηθεί η ισορροπία. Συμβουλή: Εστίασε στη φροντίδα του εαυτού σου και απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σου.

Τοξότης: Προσωπική ανάπτυξη και ψυχική ευημερία

Για τους Τοξότες, η Σεληνιακή έκλειψη επιδρά έντονα στην ψυχική υγεία και την εσωτερική ισορροπία. Η υπερπανσέληνος αναδεικνύει θέματα αυτογνωσίας και πνευματικής αναζήτησης, προκαλώντας αναστάτωση και αίσθημα αβεβαιότητας για το μέλλον. Συμβουλή: Βρες χρόνο για εσωτερική ενδοσκόπηση, προκειμένου να αποκτήσεις πιο καθαρή προοπτική.

Τα ζώδια που δοκιμάζει η έκλειψη Σελήνης και η Υπερπανσέληνος

Ιχθύς: Αποκαλύψεις και προκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο

Οι Ιχθύς, ως ζώδιο όπου βρίσκεται η έκλειψη, αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Η αυτοαντίληψη και οι προσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, δημιουργώντας έντονη πίεση και συναισθηματικές συγκρούσεις. Πιθανές αποκαλύψεις ή αλλαγές μπορεί να φέρουν ανασφάλεια. Συμβουλή: Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε τις βαθύτερες συναισθηματικές σας ανάγκες και να ακούσετε τη διαίσθησή σας.

Η έκλειψη Σελήνης και η Υπερπανσέληνος στους Ιχθύς στις 18 Σεπτεμβρίου προκαλούν συναισθηματικές προκλήσεις και δοκιμασίες για πολλά ζώδια. Παρόλο που η περίοδος αυτή είναι γεμάτη αβεβαιότητα, με εσωτερική ισορροπία και ψυχραιμία, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της περιόδου για προσωπική ανάπτυξη και βαθύτερη κατανόηση των αναγκών μας.