ΜΑΛΛΙΑ

Σγουρά μαλλιά: 9 καρέ για να τολμήσεις την πιο stylish αλλαγή

Instagram/slickback_buttahtoast & ronkingbeauty

Το καρέ έχει ακόμη μία χρονιά την τιμητική του. Το έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες, στα social media, στα κεφάλια των celebrities και It girls και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε γιατί συγκαταλέγεται μέσα στα πιο hot hair trends. Τη φετινή σεζόν βέβαια, hair experts, influencers και celebrities βλέπουμε να προτείνουν (και να προτιμούν) την πιο κοντή version του. Επιστροφή λοιπόν, στο κλασικό, κομψό bob. Στα καλά νέα της ημέρας, είναι πως το καρέ, ως κούρεμα, λειτουργεί εξαιρετικά σε όλες τις υφές και τα μήκη μαλλιών. Τα σγουρά μαλλιά δεν αποτελούν εξαίρεση.

 

 

Ιδανική επιλογή αν σκέφτεσαι να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην κόμη σου, αλλά και πρακτική λύση για τα πρωινά που βαριέσαι να χτενίζεις/ ξεμπερδεύεις τις μπούκλες σου. Τα καρέ σε φυσικά, σγουρά μαλλιά έχουν κάτι το ξεχωριστό. 

Οι version των curly bobs που μπορείς να δοκιμάσεις είναι πραγματικά άπειρες. Ανεξάρτητα από το μήκος του καρέ που θα κάνεις τελικά, είτε αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα mushroom bob (που το σχήμα του θυμίζει «μανιτάρι»), είτε να κόψεις στο μπροστινό μέρος αφέλειες, το καρέ είναι το κούρεμα που μπορεί να αναδείξει τέλεια τη φυσική υφή των μαλλιών σου.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να δώσεις μια ευκαιρία στο καρέ αυτή τη σεζόν, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά υπέροχα hair looks για να πάρεις έμπνευση. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον hair expert που θα εμπιστευτείς (πολλοί αγαπούν το dry cutting κούρεμα σε στεγνά μαλλιά) αλλά και στην κουβέντα που θα κάνετε πιο πριν ώστε να καταλήξετε μαζί στο «ιδανικό» καρέ για τα μαλλιά και το lifestyle σου (πχ αν βαριέσαι το καθημερινό hairstyling). Plus, μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρειαστείς για το styling του, ώστε να «στρώνουν» τέλεια οι μπούκλες σου.

Από πολύ κοντά έως πιο μακριά καρέ με αφέλειες, παρακάτω τσέκαρε μερικές τέλειες ιδέες!

9 καρέ σε σγουρά μαλλιά για να διαλέξεις: