PUBLI

Το νέο Philips Airfryer Combi Series 7000 ήρθε για να κατακτήσει την κουζίνα κάθε σπιτιού

Η έξυπνη, υγιεινή και απολαυστική μαγειρική επανάσταση ξεκινάει τώρα

To πιο εξελιγμένο «connected» Philips Airfryer ήρθε για να σας απαλλάξει από το άγχος και να προσφέρει ασυναγώνιστα αποτελέσματα.

Όλα γίνονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο απολαυστικά χάρη στο νέο Philips Airfryer Combi Series 7000. Η Philips, ως κατασκευαστές του αυθεντικού Airfryer, συνεχίζει να καινοτομεί και να εξελίσσει τις τεχνολογίες που κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Με το Philips Airfryer Combi Series 7000 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ρυθμίσεις χρόνου, θερμοκρασίας και ταχύτητας αέρα γιατί η έξυπνη τεχνολογία τα κάνει όλα για εσάς! Για πρώτη φορά, η Philips παρουσιάζει την τεχνολογία Rapid CombiAir για επιπλέον γεύση και ποικιλία.

 

Η μοναδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, προσφέρει γρήγορη ροή αέρα για ομοιόμορφο μαγείρεμα. Επιλέξτε χαμηλή ροή για να ετοιμάσετε μια μπριζόλα sous-vide, να σιγομαγειρέψετε βραστά και να σιγοψήσετε κρέατα.

Οι επιλογές υψηλής, χαμηλής και δυναμικής ροής αέρα εξασφαλίζουν ότι το φαγητό σας είναι πάντα απολαυστικά τρυφερό από μέσα και όσο τραγανό το θέλετε απ’ έξω. Επιπλέον, με το Philips Airfryer Combi Series 7000 μαγειρεύετε περισσότερο φαγητό σε λιγότερο χρόνο.

Η ετοιμασία μεγάλων μερίδων ή φαγητών για περισσότερα από 7 άτομα είναι ευκολότερη και πιο βολική από ποτέ χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα των 8.3 L. Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ γιατί αυτό το Airfryer τα κάνει όλα! Διαθέτει 22 λειτουργίες μαγειρέματος αφού τηγανίζει, ψήνει στο γκριλ, σιγομαγειρεύει, βράζει, αφυδατώνει, ξεπαγώνει και πολλά άλλα!

 

Με το Philips Airfryer Combi Series 7000 τα φαγητά σας μαγειρεύονται υγιεινά και όπως ακριβώς θέλετε με καυτό αέρα. Και αν ψάχνετε να βρείτε τις πιο trendy και πεντανόστιμες συνταγές, έχετε το δωρεάν app HomeID. Βρείτε τη συνταγή που θέλετε και παρακολουθήστε την πρόοδο της δημιουργίας σας από την άνεση του καναπέ σας.

Είστε έτοιμοι για την έξυπνη, υγιεινή και απολαυστική μαγειρική επανάσταση; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ανακαλύψτε το νέο Philips Airfryer Combi Series 7000 σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.