CELEBRITIES

Φίλιππος Κούρκουλος- Σοφιάνα Αβραμάκη: Είναι ζευγάρι; Η κοινή φωτογραφία και το φιλί στο μάγουλο

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Οι φήμες για τη σχέση τους είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι και όπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται (μάλλον) μέσα από το προφίλ της Σοφιάνας Αβραμάκη στο Instagram.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, λοιπόν, πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες που «συμπυκνώνουν» τις φετινές διακοπές της. Ανάμεσα σε αυτά τα στιγμιότυπα εντοπίσαμε και αυτό με τον Φίλιππο Κούρκουλο.

Φίλιππος Κούρκουλος – Σοφιάνα Αβραμάκη: Είναι ζευγάρι; Η κοινή φωτογραφία και το φιλί στο μάγουλο

Στη φωτογραφία βλέπεις την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, ο οποίος με τη σειρά του της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Σοφιάνα Αβραμάκη Φίλιππος Κούρκουλος Instagram.com/sofiana.avr/

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool είχε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω τέλεια, το νησί εδώ είναι γεμάτο. Έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά το feedback που παίρνω είναι ότι δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Υπάρχει ένα θεματάκι φέτος και, αν με ρωτάτε, εγώ θα πω δικαιολογημένα.

Το αν είμαι μόνη ή όχι σίγουρα δεν έχει να κάνει με την αποχή μου από τα social media. Γενικά με τα social είμαι όποτε μου ‘ρθει αλλά δεν είμαι μόνη αυτή την περίοδο».

Ο 26χρονος Φίλιππος Κούρκουλος είναι γιος της γνωστής επιχειρηματία, Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και παρά το «βαρύ» οικογενειακό επίθετο, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει σπουδάσει Οικονομικά, όμως φαίνεται πως η μουσική κέρδισε περισσότερο το ενδιαφέρον του, κληρονομώντας την καλλιτεχνική πλευρά του πατέρα του​. Η αδερφή του, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ασχολείται ενεργά με τη διάσωση ζώων καθώς λειτουργεί δικό της καταφύγιο.

Ο Νίκος Κούρκουλος είχε αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του Μελίνα Κουτσογιάννη, τον Άλκη, που είναι ηθοποιός, και τη Μελίτα. Η Μαριάννα Λάτση, από την άλλη, είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, έναν γιο, τον Πάρη που ασχολείται με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Την 29χρονη Σοφιάνα Αβραμάκη τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor το 2022. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι φυσικοθεραπεύτρια. Τότε, οι φήμες την ήθελαν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και άλλοτε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κανένας από τους 2 δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες μετά τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας.