CELEBRITIES

George Clooney: Η «διαβολική» πλάκα στον Tom Cruise που ξάφνιασε τον Brad Pitt

Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο George Clooney είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood και αδιαμφιβήτητα έχει πολύ χιούμορ, όπως επιβεβαιώνεται και μέσα από μια αστεία ιστορία που αποκάλυψε, καλεσμένος στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Jimmy Kimmel, ο George Clooney είπε ότι ξεγέλασε τον Tom Cruise, χρησιμοποιώντας το όνομα του Brad Pitt. Ο ηθοποιός χρησιμοποιεί ψεύτικα επιστολόχαρτα για να ξεγελάει τους ηθοποιούς που ξέρει και μάλιστα σε αυτό τον βοηθά και ο Jimmy Kimmel που του κάνει δώρο τα ψεύτικα επιστολόχαρτα που φέρουν την υπογραφή άλλων ανθρώπων. Στην περίπτωση του Tom Cruise, ο George Clooney, χρησιμοποίησε το όνομα του Brad Pitt. Ο τελευταίος είναι καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστούν στην ταινία Wolfs. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε επιστολόχαρτο που έλαβε το οποίο φάνηκε να ανήκει στον Brad Pitt, για να ξεγελάσει τον Tom Cruise.

Ο George Clooney παραδέχτηκε ότι τα γράμματα που του έστειλε από τον “Brat Pitt” ήταν σκληρά. Ένα σημείωμα που στάλθηκε στον Tom Cruise πρότεινε εκείνος και ο Brad Pitt να κάνουν τη συνέχεια της ταινίας τους του 1994, Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα, αλλά να αλλάξουν ρόλους. Στην ταινία, ο Brad Pitt υποδυόταν τον βρυκόλακα, Louis και ο Tom Cruise ήταν ο Lestat.

Ο Jimmy Kimmel γέλασε: «Ο Brad σήμερα το απόγευμα είπε ότι ο Tom τον κάλεσε και του είπε: “Ναι, είναι εντάξει, μπορείς να παίξεις τον Lestat, δεν πειράζει, είμαι εντάξει με αυτό,” και εκείνος απάντησε, “Για τι πράγμα μιλάς;”». Θα δεις τη συζήτησή τους στο παρακάτω βίντεο από το 9′ και μετά.

Ο George Clooney έχει επίσης επιστολόχαρτο με το όνομα του Bill Clinton, το οποίο έλαβε ως δώρο και πάλι από τον Jimmy Kimmel. Εκείνος είχε λάβει μία επιστολή από τον Bill Clinton και κατάφερε να αναπαράξει τα λογότυπα στο επιστολόχαρτο για να φτάξει ένα set για τον φαρσέρ George Clooney.

«Σε κάθε ηθοποιό που γνωρίζω έχω στείλει γράμμα από τον “Bill Clinton”» πρόσθεσε ο σταρ, αποκαλύπτοντας πόσο λατρεύει τις φάρσες. «Προσπαθώ να βρω τη χειρότερη ταινία τους και τους λέω, “Ήμουν στο αεροπλάνο και (έβλεπα την ταινία σου)».

Η αξιομνημόνευτη φάρσα του George Clooney στη Meryl Streep

Ο George Clooney της έστειλε ένα δώρο, υπογράφoντας ως “Brad Pitt”, που πίστευε ότι θα της ήταν χρήσιμο. Εξήγησε: «Έστειλα (γράφοντας) στη Meryl Streep ένα κουτί με CDs για προφορά και είπα, “Αυτός ο τύπος με βοήθησε με την προφορά μου στην Τροία και νομίζω ότι θα μπορούσε να σε βοηθήσει πραγματικά”».

Ο ηθοποιός είναι γνωστό «πειραχτήρι» και οι φάρσες του, όπως καταλαβαίνεις, απαιτούν μια ευρηματικότητα. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι σκόπιμα τρόμαξε τον σκηνοθέτη του Wolfs, Jon Watts, προτού παρουσιάσει την ταινία στον Brad Pitt. Είπε: «Τον έβαλα πραγματικά να περάσει την παρουσίαση μαζί μου, τον έβαλα να δουλέψει σε αυτό. “Πες μου πώς θα το πεις, μην το κάνεις αυτό”», είπε. «Πραγματικά τον τρόμαξα πριν (καλέσει τον Brad Pitt)».

Για το αν καταλαβαίνουν οι διάσημοι ότι τα γράμματα είναι από εκείνον απάντησε: «Συνήθως υπάρχουν κάποιες εικασίες που σχετίζονται με εμένα. Συνήθως με κάποιο τρόπο το καταλαβαίνουν».