CELEBRITY STYLE

Άννα Βίσση: Το double denim σύνολο της είναι ιδανικό για το φθινόπωρο

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Αν βρίσκεσαι μπροστά από κάποιο στιλιστικό αδιέξοδο τότε τα denim ρούχα μπορούν πολύ εύκολα να σε βγάλουν από αυτό. Δεν υπάρχουν πιο πρακτικά combos από τα τζιν παντελόνια συνδυασμένα με λευκά πουκάμισα. Μπορείς, ωστόσο, να δώσεις ένα update συνδυάζοντας το denim ρούχο που θα επιλέξεις, με ένα αντίστοιχο από πάνω. Με λίγα λόγια να δημιουργήσεις ένα double denim σύνολο.

Είδαμε το double denim να αναδύεται ως huge trend στις συλλογές των σχεδιαστών και να επαναπροσδιορίζεται, μέσα από σύγχρονες τεχνικές και ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Το διπλό denim θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Παράλληλα, προσφέρει και μια cool αισθητική στα φθινοπωρινά σύνολα. Στο δείχνει παρακάτω η Άννα Βίσση.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αθήνα: 20 χρόνια μετά» στο Καλλιμάρμαρο. Μία εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ποδοσφαίρου.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε στη σκηνή της εκδήλωσης και είδαμε και το σύνολο που επέλεξε. Το double denim σύνολό της περιλάμβανε μία ψηλόμεση τζιν παντελόνα σε φαρδιά γραμμή, την οποία συνδύασε με ένα φαρδύ αντίστοιχο σακάκι με έντονες βάτες. Το σύνολό της συμπληρώθηκε με ένα μαύρο T-shirt, μία μαύρη ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Άννα Βίσση: Το double denim σύνολο της είναι ιδανικό για το φθινόπωρο

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μια ωραία ιδέα για να δοκιμάσεις στα καθημερινά σύνολα του φθινοπώρου είναι το παραπάνω double denim σύνολο, που επέλεξε η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια ενσωμάτωσε την τάση του φθινοπώρου με μία άνετη φαρδιά παντελόνα και ένα αντίστοιχο σακάκι και ολοκλήρωσε το look με ένα απλό μαύρο T-shirt. Το αξεσουάρ που επέλεξε, δηλαδή η ζώνη στη μέση, έκανε τη διαφορά.