FASHION NEWS

Τα tech αξεσουάρ είναι η νέα εμμονή της μόδας. Έλα να σου δείξουμε πώς θα τα φορέσεις!

Συνάντησέ μας την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο Κτήμα Αρίστη, για το πιο fun LadyLike πικ νικ παρέα με τη NATIVE UNION!

 

Θα ήταν παράλειψη να μην αναγνωρίσουμε τη συμβολή των αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας. Είτε πρόκειται για το vintage κολιέ-οικογενειακό κειμήλιο, είτε για το τελευταίας-τεχνολογίας smartwatch, τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν ένα σύνολό μας, να του δώσουν χαρακτήρα και να εκφράσουν μέρος της προσωπικότητάς μας.

Τα τελευταία χρόνια, με την άνοδο της τεχνολογίας και στη μόδα και φυσικά τον WFA (work from anywhere) τρόπο εργασίας, αυτή η «σύμπραξη» μάς κάνει να βλέπουμε τα αξεσουάρ με άλλο μάτι. Στο παιχνίδι της μόδας μπαίνουν και τα tech αξεσουάρ, αποτελώντας τον «άσσο στο μανίκι» πολλών καλοντυμένων fashionistas.

Στη δημιουργία stylish tech αξεσουάρ υπάρχει ένα brand που σχεδιάζει προϊόντα με τη βιωσιμότητα πάντα στο μυαλό: η NATIVE UNION.

Με έξυπνο και πρακτικό σχεδιασμό, υψηλή αισθητική, minimal design, τεχνολογική πρωτοπορία και με καινοτόμα, βιώσιμα προϊόντα που απλοποιούν και αλλάζουν τη ζωή μας, η NATIVE UNION βάζει τη σφραγίδα της στο σύγχρονο lifestyle με ανεπιτήδευτο τρόπο. Μας δείχνει το μέλλον των αξεσουάρ που με τη βοήθεια της τεχνολογίας ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις μας και μάς εξασφαλίζουν μια εύκολη καθημερινότητα. Χρησιμοποιώντας plant-based ή ανακυκλωμένα υλικά και 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες, η NATIVE UNION εντυπωσιάζει και με τις ηθικές αρχές παραγωγής του, που κάνουν τον κόσμο και τη μόδα καλύτερη.

Όλα αυτά, ενώ προσφέρουν κομψά tech αξεσουάρ που στοχεύουν στο σύγχρονο design και σχεδιάζονται για τη σύγχρονη γυναίκα on the go. Από to-die-for backpacks μέχρι και κομψά λουράκια/slings που μοιάζουν με κολιέ, τα tech αξεσουάρ της NATIVE UNION είναι τα It items της σεζόν.

Native Union

Πικ νικ & μαθήματα μόδας, παρέα με τη NATIVE UNION

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα tech αξεσουάρ της NATIVE UNION και πώς να συμπεριλάβεις τα tech αξεσουάρ στις εμφανίσεις σου, σου έχουμε την τέλεια πρόταση. Συνάντησέ μας την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρες 12:00 – 14:00 στο Κτήμα Αρίστη, όπου διοργανώνουμε το πιο fun πικ νικ παρέα με τη NATIVE UNION. Απολαμβάνοντας στιγμές δίπλα στη φύση, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τα tech αξεσουάρ του brand, ενώ εμείς θα σου αποκαλύπτουμε όλα τα tips για να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου! Με τη NATIVE UNION θα σου δείξουμε πώς να αξιοποιήσεις την τεχνολογία με fun τρόπο, μέσα από τα σύνολά σου, κάνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Δήλωσε συμμετοχή κι έλα να γνωρίσεις από κοντά τα πιο κομψά και sustainable tech αξεσουάρ!