ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 μακιγιάζ με σκούρο κραγιόν από το street style του Λονδίνου

Launchmetrics Spotlight

Το φθινόπωρο είναι μια ωραία αφορμή να ξεκινήσεις να δοκιμάζεις σιγά σιγά τις σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου. Κι αν το winged eyelook σού φαίνεται ακόμη κάπως βαρύ, μπορείς να πειραματιστείς και να δώσεις έμφαση στα χείλη. Τα beauty looks από το πρόσφατο street style της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου δίνουν την έμπνευση (ή την καλύτερη αφορμή).

H moody χρωματική παλέτα του μπορντώ, του wine red, του βυσσινί, ακόμη και του μαύρου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίσεις τα χείλη σου. Να κάνεις ένα beauty statement, ακόμη κι αν αποφασίσεις να τονίσεις μόνο τα χείλη (όπως είδαμε στα beauty looks της Spring 2025 συλλογής της Simone Rocha) ή να αφεθείς σε μερικούς συνδυασμούς τονίζοντας και το βλέμμα. Ό,τι και να αποφασίσεις η έμπνευση υπάρχει παρακάτω.

5 μακιγιάζ με σκούρο κραγιόν από το street style του Λονδίνου

Όσο πιο σκούρο γίνεται

Launchmetrics Spotlight

Το μαύρο κραγιόν δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό. Το μυστικό βρίσκεται στους συνδυασμούς. Αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις άφησε το βλέμμα εντελώς φυσικό.

Wine red lips

Launchmetrics Spotlight

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα wine red εφέ στα χείλη σου συνδυάζοντας 2 σκούρες αποχρώσεις κόκκινου μαζί.

Πες «ναι» στην απόλυτη κυριαρχία του βυσσινί κραγιόν

Launchmetrics Spotlight

Το βυσσινί κραγιόν στα χείλη προσφέρει ένα εντυπωσιακό εφέ, που δεν χρειάζεσαι καμία άλλη προσθήκη στο μακιγιάζ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις για μια ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα.

Μπορντώ κραγιόν με ελάχιστη μάσκαρα

Launchmetrics Spotlight

Το πιο διαχρονικό combo που αξίζει να δοκιμάσεις στα φθινοπωρινά μακιγιάζ σου.

Σκούρο κραγιόν με ένα winged eyelook; Γίνεται

Launchmetrics Spotlight

Αν πάλι θέλεις να τονίσεις βλέμμα και χείλη σε ένα μακιγιάζ, μπορείς να δοκιμάσεις το παραπάνω look. Σχημάτισε ένα graphic liner με λεπτές γραμμές περιμετρικά του ματιού και στη συνέχεια τόνισε τα χείλη με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν.