DECO

Διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού: 6 minimal ιδέες διακόσμησης από το Pinterest, ιδανικές για studio

iStock

Η αγχωτική περίοδος της αναζήτησης του ιδανικού σπιτιού ήρθε στο τέλος της. Μετά από πολύ ψάξιμο και υπομονή βρήκες τη φοιτητική φωλιά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και θα σε φιλοξενήσει τα επόμενα χρόνια (καθώς παράλληλα) θα αφιερώνεσαι στις σπουδές σου. Πιθανόν, αυτά τα χρόνια να είναι τα πιο ωραία και ανέμελα της (ενήλικης) ζωής σου. Τα φοιτητικά χρόνια σε περιμένουν, σε μια πόλη που θα χρειαστεί να ανακαλύψεις από το 0, στην περίπτωση βέβαια που δεν έχεις ξαναπάει ή δεν έχεις ζήσει ήδη εκεί.

Επόμενο στάδιο, αυτό της διακόσμησης. Τα απαραίτητα έπιπλα τα βρήκες, όπως και τον εξοπλισμό (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα κλπ). Το μόνο που μένει τώρα είναι να εντάξεις αυτά τα έπιπλα μέσα στον χώρο σου και να προσθέσεις και μερικές deco πινελιές για να δημιουργήσεις το πρώτο ολόδικό σου σπίτι. Βέβαια, τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν στην περίπτωση που το νέο σου σπίτι είναι studio. Ή απλά είναι πολύ μικρό. Ο ενιαίος χώρος θέλει ιδιαίτερη χωροταξική μαεστρία και στο λέω με τη βεβαιότητα της προσωπικής εμπειρίας.

Εδώ, λοιπόν, είναι που η έννοια της εργονομίας αποκτά τη μεγαλύτερη σημασία. Δεν αρκεί να είναι κάτι ωραίο, αν δεν είναι πρακτικό. Ειδικότερα σε αυτές τις περιπτώσεις που τα περιθώρια είναι κυριολεκτικά στενά. Για τον λόγο αυτό, εμείς βρήκαμε 6 μίνιμαλ deco ιδέες από το Pinterest, που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς κάθε εκατοστό του μικροσκοπικού σου σπιτιού.

Αυτό που θέλεις να πετύχεις, είναι να δημιουργήσεις έναν στιλάτο, απλό και άνετο φοιτητικό χώρο που δεν θα σε «πνίγει» μέσα στην καθημερινότητά σου. Όσο μικρό και αν είναι το σπίτι που βρήκες, οι παρακάτω διακοσμητικές ιδέες από το Pinterest σίγουρα θα σε εμπνεύσουν αν είσαι minimal lover. Μην χάνεις χρόνο!

Διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού: 6 minimal ιδέες διακόσμησης από το Pinterest, ιδανικές για μικρά σπίτια

Ιδέα Νο. 1

Ιδέα Νο. 2

Ιδέα Νο. 3

Ιδέα Νο. 4

Ιδέα Νο. 5

Ιδέα Νο. 6