CELEBRITY BEAUTY

Η Δούκισσα Νομικού με καστανά μαλλιά είναι μία (εξίσου γοητευτική) άλλη

Instagram/dutchesss_/

Μετά την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η Kendall Jenner ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες ποζάροντας με μία ανοιχτή ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της. Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες πριν το φαντασμαγορικό Le Défilé Runway Show της L’Oréal Paris, αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της με ένα νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Η Ελληνίδα ambassador της L’Oréal Paris είπε το μεγάλο «ναι» μετά από πολλά χρόνια, σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην κόμη της, αφήνοντας στο παρελθόν το signature ξανθό χρώμα. Η ίδια υιοθέτησε ένα ψυχρό καστανό, που μάς θύμισε πολύ το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της. Η Δούκισσα Νομικού με καστανά μαλλιά δείχνει πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Φορώντας ένα δερμάτινο τζάκετ, λευκό τοπ και το τζιν της, πόζαρε χαλαρή και super ανανεωμένη στο φακό, δείχνοντας να απολαμβάνει αυτή την αλλαγή στο look της.

Να σου θυμίσω σ’ αυτό το σημείο, πως η ίδια στις αρχές του καλοκαιριού του 2024, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σ’ ένα μακρύ καρέ ή αλλιώς lob, που έφτανε λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ενώ στο μπροστινό μέρος ανανέωσε τις μακριές φράντζες της, curtain bangs, που πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της.

Το πριν:

Η Δούκισσα Νομικού με καστανά μαλλιά

«Ίδια αλλά διαφορετική» σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με τους fans και followers της να σπεύδουν να σχολιάσουν την ξαφνική αλλαγή και το νέο της hair look. Οι περισσότεροι εκδήλωσαν μέσα από τα σχόλιά τους τον ενθουσιασμό τους για το αποτέλεσμα, ενώ άλλοι επεσήμαναν ότι προτιμούν την ξανθή εκδοχή των μαλλιών της.

Είτε πρόκειται για μόνιμη αλλαγή, είτε για ένα χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της για τις ανάγκες του show, εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το καστανό της πάει πολύ!