ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/10, δίνοντας ένα τόνο πάθους και μυστηρίου στην προσωπική μας ζωή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν ενθουσιάζεται με τα παιχνίδια του ποντικιού με τη γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να δώσετε ένα πράσινο φως. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων τη Δευτέρα και η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει τις ευθύνες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα κουραστούν λίγο περισσότερο σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 17/10 θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα οικονομικά, τις επενδύσεις και τις υποχρεώσεις σας. Αυτή η θέση φέρνει κάποιους έντονους κραδασμούς και στην ερωτική σας ζωή και δεν ευνοεί πολύ τις νέες σχέσεις.  Μπορεί όμως να αναζωπυρώσει το πάθος σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο σας. Η Δευτέρα είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα για σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη σε μια επαγγελματική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να φέρει αν είστε μόνοι-ες και ένα νέο έρωτα μολονότι όχι απαλλαγμένο από κάποιες δυσκολίες. Η Δευτέρα ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαιτητική η Δευτέρα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες που σας φέρνουν ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται και μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνετε. Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό στον 5ο σας οίκο. Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή μέχρι τις 17/10 για τις/τους αδέσμευτες/ους να ψαχτείτε περισσότερο σε νέες σχέσεις και για τους δεσμευμένους να απολαύσετε πιο γλυκές στιγμές με τον σύντροφό σας, αλλά και τα παιδιά σας. Η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος της Αφροδίτης τα ξημερώματα στον Σκορπιό και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να σας δώσει έμπνευση να περιποιηθείτε ή να διακοσμήσετε το χώρο σας. Με τη Σελήνη στους Διδύμους ήδη από χθες βράδυ θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μέρα ξεκάθαρα ευνοεί τη συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας έρχονται βοήθειες. Βοηθός τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας η Αφροδίτη που περνά στον φιλικό σας Σκορπιό. Η θέση της αυτή ενισχύει ακόμη περισσότερο το επικοινωνιακό σας χάρισμα, βοηθά σε διαπραγματεύσεις και στην προώθηση της δουλειάς σας. Η Σελήνη βρίσκεται ήδη από χθες στους Διδύμους και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση ή μια αίσθηση βάρους σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας θα προχωρήσει στον Σκορπιό φεύγοντας από το ζώδιο σας. Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη θα δώσει την τάση για περισσότερα έξοδα μέχρι τις 17/10 είτε για σας, είτε για δώρα είτε ακόμη και για το σπίτι. Το ίδιο διάστημα μπορείτε να καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να αποκομίσετε και κάποια κέρδη. Ακόμη θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματα σας στην προσωπική σας ζωή και να φύγει το μεγάλο άγχος. Η Σελήνη στο φιλικό σας αέρινο ζώδιο των Διδύμων θα βοηθήσει να έχετε ενέργεια και διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Αφροδίτη που προχωρά στο ζώδιο σας. Το σεξαπίλ σας ενισχύεται, τα βλέμματα θαυμασμού θα αυξάνονται και αν είστε αδέσμευτες-οι θα καταφέρετε πιο εύκολα να κάνετε γνωριμίες ή να ερωτευθείτε. Αξιοποιήστε την επιρροή της Αφροδίτης και σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης της εμφάνισης σας. Η Δευτέρα, ωστόσο, ξεκινά πιο «κουμπωμένα» και με μεγαλύτερη πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή καθώς η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό. Από εκεί θα βοηθήσει να κάνετε μυστικές επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή μπορεί να δείξει και ένα μυστικό έρωτα. Εξαιρετική θέση για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η Δευτέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, που μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού τα ξημερώματα. Μέχρι τις 17/10 θα νιώθετε τη φροντίδα και τη στήριξη των φίλων σας, θα έχετε περισσότερη όρεξη για επαφές μαζί τους, ενώ ευνοείται η συλλογική εργασία και οι συμπράξεις. Πολύ καλύτερα θα κινηθούν και τα προσωπικά σας. Σήμερα  φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει στην καθημερινότητα σας και θα εστιαστείτε κυρίως στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής. Αξιοποιήστε την επιρροή της για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Η Σελήνη από τους Διδύμους θα σας ευνοεί σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε ευκαιρία να περάσετε και κάποιες ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, την οικογένεια ή τους φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τη Δευτέρα όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να είστε χαλαροί όπως θα θέλατε, καθώς οι υποχρεώσεις σας δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε άνετους ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα αποτελεί ένα υποστηρικτικό παράγοντα στην καθημερινότητα και τις σχέσεις σας μέχρι τις 17/10.