CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στο Σούνιο με τον γιο της. Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Papadakis Press/ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει στο έπακρον τη μητρότητα, με το μικρότερο από τα 4 παιδιά της, Παναγιώτη Αντώνιο. Ο χρόνος ωστόσο που περνά μαζί του έχει περιοριστεί, αφού φέτος ο μικρός ξεκίνησε παιδικό σταθμό.

Ο χρόνος μπορεί να είναι λιγότερος, όμως παραμένει ποιοτικός, αφού όπως είδαμε μέσα από ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στα social media, πέρασε το σαββατοκύριακο με τον γιο της και έκαναν μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου. Οι 2 τους περιγιήθηκαν στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, στο ναό του Ποσειδώνα όπου πόζαραν δίπλα – δίπλα ξυπόλητοι, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες. Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να φορέσει ένα λευκό, αέρινο φόρεμα και ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος χακί ρούχα. Στη λεζάντα της δημοσίευσης πρόσθεσε ένα emoji καρδιάς.

Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει κάνει ξανά τέτοιου είδους απόδραση με τον μικρό γιο της, αφού λίγο καιρό πριν είχαν επισκεφθεί τον Παρθενώνα και ο Παναγιώτης Αντώνιος τον παρατηρούσε μαγεμένος.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει 3 μεγαλύτερα παιδιά, τις ενήλικες Αμαλία και Αλεξάνδρα και τον 17χρονο Μάξιμο, που απέκτησε στον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και στη συνέχεια απέκτησε τον 4χρονο Παναγιώτη Αντώνιο από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια. Η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, εξηγούσε πώς είναι η καθημερινότητα με ένα μικρό παιδί ξανά στη ζωή της.

«Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από 3 παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Με το 4o παιδί, τον Παναγιώτη, στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία.

Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική. Προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα», επεσήμανε η Τζένη Μπαλατσινού στη συνέντευξή της εκείνη.