ON A BUDGET GAL

Λευκό πουκάμισο: 4 σχέδια έως 35€ για να βάλεις στην ντουλάπα σου το ρούχο που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Launchmetrics Spotlight

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του στιλ των Γαλλίδων -και ο βασικός λόγος της επιτυχίας των συνόλων τους- είναι το γεγονός ότι βασίζουν το ντύσιμό τους στα classics της γκαρνταρόμπας. Είτε πρόκειται για ένα λευκό πουκάμισο, μια μπεζ καμπαρντίνα είτε για ένα τζιν παντελόνι, οι Γαλλίδες έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν ακόμα και το πιο απλό ρούχο στο πιο εντυπωσιακό.

Αυτό έχει να κάνει με το styling και με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν που φυσικά επηρεάζει και το στιλ τους. Αλλά, όπως σου είπα, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι εμπιστεύονται απόλυτα την αβίαστη κομψότητα των classics για τα outfits τους. Ένα ρούχο που δεν λείπει από την ντουλάπα τους όλον τον χρόνο, είναι το λευκό πουκάμισο.

Το λευκό πουκάμισο αν και αποτελεί ένα seasonless ρούχο της γκαρνταρόμπας (πράγμα που σημαίνει ότι φοριέται όλο τον χρόνο), έχει ιδιαίτερα την τιμητική του τώρα το φθινόπωρο. Είναι το ιδανικό ρούχο για τον μεταβατικό καιρό του Σεπτεμβρίου που κάνει ζέστη τη μέρα και δροσιά το βράδυ.

Για τις Γαλλίδες, το λευκό πουκάμισο είναι ένα ρούχο που τους επιτρέπει να εκφράσουν το στιλ τους μέσα από την απλότητά του. Εκεί είναι που επιδεικνύουν καλύτερα τις ικανότητές τους στο styling. Το πουκάμισο αυτό, για εκείνες, αποτελεί «λευκό καμβά» και το φορούν με αμέτρητους τρόπους. Κάτω από πουλόβερ, με τζιν μπουφάν ή δερμάτινο jacket, με εντυπωσιακές, statement φούστες, ανάποδα σαν μπλούζα, αλλά και μόνο του, οι Γαλλίδες το φορούν τιμώντας τη μίνιμαλ και αβίαστη αισθητική του. Είναι αυτό το versatility που τους κάνει να το αγαπάνε τόσο και να μην το αποχωρίζονται από τις εμφανίσεις τους, ειδικά τις φθινοπωρινές.

Πάρε παράδειγμα, λοιπόν, από τις αγαπημένες Γαλλίδες και βάλε κι εσύ στην ντουλάπα σου το λευκό πουκάμισο. Στο σημερινό On a budget gal, βρήκα 4 εξαιρετικές επιλογές, από oversized γραμμές μέχρι και σχέδια με εντυπωσιακά μανίκια, που η τιμή τους φτάνει τα 35€, για σένα που ψάχνεις στιλ και καλή τιμή.

Λευκό πουκάμισο: 4 σχέδια έως 35 για το φθινόπωρο

Oversized πουκάμισο
MARKSANDSPENCER.COM/GR

Oversized πουκάμισο

Marks & Spencer
€32,99
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ