CELEBRITIES

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τον Κίμωνα Κουρή στο Ηρώδειο

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προτιμά να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, κυρίως με τη μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με τον Πάνο Βλάχο, και πλέον με τη νέα της σχέση με τον Κίμωνα Κουρή.

Ανάμεσα στις ελάχιστες φορές που έχουμε δει την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή μαζί, είναι και η πρόσφατη εμφάνισή τους στο Ηρώδειο. Οι 2 ηθοποιοί και σύντροφοι στη ζωή, έδωσαν το παρών στον ιστορικό χώρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση Δον Κιχώτης σε διασκευή του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου. Σε αυτή πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αλλά και η καλή φίλη της ηθοποιού, Νάντια Κοντογεώργη.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Θεατρική εμφάνιση με τον Κίμωνα Κουρή

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πραγματοποίησε μια εμφάνιση σε ανδρόγυνο στιλ, συνδυάζοντας μαύρο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και oversized σακάκι με λευκό σατέν πουκάμισο και chunky loafers. Το κόκκινο κραγιόν της πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη στο natural make up look της, μαζί με τα ασημένια σκουλαρίκια που επέλεξε.

PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Στο Ηρώδειο για την παράσταση Δον Κιχώτης. / NDPPHOTO/ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Στο Ηρώδειο για την παράσταση Δον Κιχώτης.

Ο Κίμωνας Κουρής και η Ιωάννα Τραινατφυλλίδου έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά στους Παγιδευμένους, αλλά και θεατρικά στην παράσταση που σκηνοθέτησε η Νάντια Κοντογεώργη Burn This. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσαν να μην δώσουν το παρών στην παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι στο Ηρώδειο η φίλη και συνεργάτιδά τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή. Για τον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή, μίλησε πρώτη φορά σχετικά πρόσφατα. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Σε ερώτηση για το αν είναι εύκολο να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, με αφορμή την τηλεοπτική σειρά Παγιδευμένοι στην οποία πρωταγωνιστούσαν την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: «Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των εκάστοτε συντρόφων. Στη δική μου περίπτωση για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα (Κουρή).Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό ή το ζητούμενό μου για να κάνω μια δουλειά». Περισσότερα για τη συνεργασία και τη γνωριμία τους διαβάζεις εδώ.

Στην εκπομπή I Love Σουκού περίπου το ίδιο διάστημα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αλλά και στον λόγο που δεν προτιμά να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή. «Την οικογένεια την έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου. Συνειδητοποιώ ότι για να μην το τόλμησα μέχρι σήμερα, δεν ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ στη δεδομένη σκηνή. Δεν το έχω αφήσει πίσω όμως. Κάποια στιγμή θα ήθελα, θεωρώ ότι έχω χρόνο ακόμα. Το βρίσκω υπέροχο να έχεις τη δική σου οικογένεια, τώρα ζω τον ανηψιό μου και το βρίσκω υπέροχο…», ανέφερε στην αρχή η ηθοποιός.

Στην ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την επιλογή της να προστατεύει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όταν ενδιαφέρεσαι για την προσωπική μου ζωή, σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι για μένα. Αν αυτός ο άνθρωπος σου δείξει ότι δε νιώθει αυτός ο ίδιος άνετα να σου μιλήσει για την προσωπική του ζωή, το σέβεσαι. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και ενδιαφέρεσαι για την προσωπική μου ζωή, είναι κουτσομπολιό, δεν είναι ενδιαφέρον… Εγώ έτσι λειτουργώ… Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επεκταθώ στην προσωπική μου ζωή».

Για τη γνωριμία και τη συνεργασία με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Κίμων Κουρής είχε πει σε συνέντευξη στη Ζωή Δημητρίου και το Ladylike: «Σίγουρα όταν γνωρίζεσαι με τον άλλον, νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στο να εκτεθείς και να δοκιμάσεις πράγματα. Με την Ιωάννα μετράμε 20 χρόνια γνωριμίαςΈχουμε αποκτήσει, λοιπόν, κάποιους κοινούς κώδικες, δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά μεταξύ μας. Βουτήξαμε και οι 2 πολύ γρήγορα σε αυτούς τους ρόλους, χωρίς να φοβόμαστε το πώς θα φανούμε. Ξέρουμε να ακούμε ο ένας τον άλλον. Το θεωρώ πολύ σημαντικό».