CELEBRITY STYLE

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με την πιο άνετη παντελόνα στη Νέα Υόρκη

© Thanassis Stavrakis/ΑP Photo

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό σε μια γυναίκα και το στιλ της απ’ όταν φοράει ρούχα με τα οποία νιώθει άνετα. Αυτός είναι, σε πολλές περιπτώσεις, ο λόγος που εκπέμπει αυτοπεποίθηση -ένα σημαντικό συστατικό για την επιτυχία των συνόλων μας. Ρούχα όπως οι φόρμες ή οι παντελόνες με λάστιχο ή σε άνετες γραμμές, έχουν μπει στο fashion ραντάρ μας τα τελευταία χρόνια, με τη μόδα να μας τονίζει τη γοητεία της άνεσης και κυρίως ότι τα ρούχα αυτά δεν προορίζονται μόνο για τις casual εμφανίσεις μας.

 

Ένα καλό παράδειγμα είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, η οποία με μια πρόσφατη εμφάνισή της μάς απαντά στο ερώτημα «πώς φοριέται μια φόρμα ή μια άνετη παντελόνα σε μια πιο επίσημη περίσταση;».

Το tip από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη για να φορέσεις τις άνετες παντελόνες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και ταυτόχρονα πιο cool από το να φορέσουμε τη φόρμα και αθλητικά μας και να βγούμε έξω από το σπίτι για να κάνουμε τις δουλειές ή τη βόλτα μας. Παρ’ όλα αυτά, μετά την πανδημία και με την άνοδο της athleisure μόδας την τελευταία 10ετία, βλέπουμε πώς τα ρούχα σε άνετες και relaxed γραμμές έχουν θέση στις εμφανίσεις μας, που δεν περιορίζονται στο casual wear. Αυτό επιβεβαιώνει και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη με μια πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη. Εκεί βρέθηκε στο Σπίτι της Τουρκίας ως καλεσμένη της συζύγου του Τούρκου προέδρου Εμινέ Ερντογάν, η οποία παρουσίασε τις παραδοσιακές τουρκικές φορεσιές σε άλλες πρώτες κυρίες.

Για την περίσταση, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη επέλεξε την άνεση για την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, φόρεσε μια γκρι παντελόνα με λάστιχο σε relaxed γραμμή, με ένα μαύρο oversized T-shirt και ένα μαύρο robe jacket που σαν να ήταν μια εκμοντερνισμένη εκδοχή του παραδοσιακού τούρκικου entari (το entari στην ουσία ήταν ένα robe dress που φορούσαν οι Οθωμανές μέσα στο σπίτι).

TURKISH PRESIDENCY/MUSTAFA KAM/ANADOLU/AFP

 

 

 

Αν και στο σύνολό της κυριαρχούν οι φαρδιές γραμμές, κατάφερε να το κάνει να δείχνει polished και προσεγμένο. Σε αυτό τη βοήθησαν φυσικά, τα αξεσουάρ. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη ανέδειξε το look με ένα χρυσό statement κολιέ με αλυσίδα στον λαιμό και μερικά χρυσά και ασημένια βραχιόλια στο ένα χέρι, που «έδεσαν» το σύνολό της και το έκαναν να δείχνει πιο περιποιημένο και κατάλληλο για την περίσταση, στην οποία βρισκόταν.

FATIH AKTAS ANADOLU/AFP

Τι κρατάμε από την εμφάνισή της; Ότι ακόμα και το πιο απλό ή άνετο, σε αυτή την περίσταση, look γίνεται αμέσως πιο μοναδικό με τα κατάλληλα αξεσουάρ. «Ναι» στην άνεση, λοιπόν, και «ναι» στα αξεσουάρ.