ΕΞΟΔΟΣ

Urban Roof Garden! Ανακαλύψτε το νέο (appealing) destination στο The Mall Athens

To The Mall Athens, o αγαπημένος προορισμός shopping και διασκέδασης, απέκτησε το πιο urban, σύγχρονο, νεανικό και άνετο Roof Garden της πόλης, το Urban Roof Garden!

Ο νέος αγαπημένος μας χώρος βρίσκεται στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens και αποτελεί το ιδανικό spot για να απολαύσουμε ένα snack, φαγητό ή ρόφημα, προτού συνεχίσουμε το shopping spree, με θέα την Αθήνα! Είναι ζεστό, φιλόξενο και έχει γίνει ήδη talk of the town..

Ο νέος αγαπημένος μας χώρος στο The Mall Athens φιλοξενεί κάθε μας ανάγκη για χαλάρωση. To Urban Roof Garden, είναι ζεστό και φιλόξενο, έχει πανοραμική θέα και αποτελεί το τέλειο spot για να απολαύσουμε ένα snack, φαγητό ή ρόφημα, προτού συνεχίσουμε το shopping spree.

Στο Επίπεδο 3 του The Mall Athens, άνοιξε πρόσφατα και το Coffee Island! Φυσικά, δεν παραλείψαμε να το επισκεφθούμε για να δοκιμάσουμε νέα, αλλά και κλασικά αγαπημένα ροφήματα από το coffee spot, που κάνει τον καφέ on the go, εμπειρία.

Οι λάτρεις του καφέ ξέρουν ότι το Freddo Espresso με την μοναδική ποικιλία των Coffee Island καταναλώνεται σαν ιεροτελεστία. Ένα Refresh μαύρο τσάι με blueberry και σπιρουλίνα είναι η γουλιά δροσιάς που έχετε τόσο ανάγκη, ενώ οι ενημερωμένοι του fitness δεν πρέπει να χάσουν το Refresh tea matcha με ακτινίδιο και μάνγκο.

Για τις «εκρηκτικές» υπάρξεις αυτής της πόλης, το Bobastic Salted Caramel Latte φέρνει στον ουρανίσκο σας την πλούσια γεύση που υπόσχεται το όνομά του, σε έναν πληθωρικό συνδυασμό καφέ, γάλακτος και salted caramel cream. Στο Coffee Island θα βρείτε επίσης γλυκά και snacks που κάνουν ιδανικό pairing με το ρόφημά σας.

Μετά από τις απαραίτητες δόσεις καφεΐνης, κάναμε τις αγορές μας στα αγαπημένα μας καταστήματα και καταλήξαμε πάλι στην όμορφη βεράντα του Urban Roof Garden, με μια στάση στον πιο παιχνιδιάρικο προορισμό του The Mall Athens: το Bubble Tale. Η πολύχρωμη καντίνα, που βρίσκεται στο Επίπεδο 3 του εμπορικού κέντρου, είναι η τέλεια επιλογή για ένα δροσερό ρόφημα και σίγουρα θα βγάλει προς τα έξω το παιδί που κρύβεται μέσα σας.

Εδώ, η γεύση μετατρέπεται σε μια μοναδικά fun εμπειρία, όταν το τσάι αναμιγνύεται με το σιρόπι και τα bubbles που «σκάνε» στο στόμα! Εμείς ανακαλύψαμε 3 ροφήματα με εκρηκτικές γεύσεις,  που μας μετέφεραν στην Ασία (όπου ξεκίνησε η κουλτούρα του bubble tea ή αλλιώς boba tea).

Στο Bubble Tale μπορείς να διαλέξεις τη βάση σου, με μαύρο και πράσινο τσάι ή αναψυκτικό και να προσθέσεις τα bubbles και το σιρόπι στη γεύση που σου αρέσει. Ως fans των δροσερών γεύσεων το πρώτο ρόφημα που επιλέξαμε περιλάμβανε πράσινο τσάι, σιρόπι από πράσινο μήλο και bubbles από καρπούζι. Ναι, ήταν τόσο λαχταριστό όσο ακούγεται.

Για τους λάτρεις των αναψυκτικών, το Lemon Demon είναι το ιδανικό και πιο δροσιστικό ρόφημα, με soda drink, λεμόνι, σιρόπι φράουλας και bubbles από blueberry, που έχει τέλεια ισορροπία γλυκού και ξινού. Εσείς, που αγαπάτε τις πλούσιες γεύσεις, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Match Acrobat, ένα ρόφημα με matcha, γάλα, tapioca bubbles, κρέμα από βανίλια και σως καραμέλας.

Αφού πήραμε τα γευστικά ροφήματά μας, καθίσαμε στον εντυπωσιακό urban χώρο της ταράτσας του The Mall Athens για κουβεντούλα και χαλάρωση με θέα την πόλη.

Στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο όλες οι ανάγκες μας καλύπτονται. Shopping, φαγητό και τώρα το τέλειο spot για να απολαύσεις στιγμές με φίλους και οικογένεια!