STYLE SHOPPING

6 μπαλαρίνες που πρέπει να βάλεις στην officewear γκαρνταρόμπα σου

Launchmetrics Spotlight

Η άνεση έχει πρωταρχικό ρόλο στις καθημερινές εμφανίσεις και αυτό φαίνεται από το πώς έχει αλλάξει ο τρόπος που επαναπροσδιορίζεται το officewear, μέσα από τις συλλογές των σχεδιαστών. Είναι απελευθερωτικό και σίγουρα πολύ πιο ξεκούραστο να μην συνδέονται πλέον τα σύνολα του γραφείου, για παράδειγμα, μόνο με ψηλοτάκουνα παπούτσια και πολύ στενές γραμμές ρούχων.

Το officewear ανανεώνεται με αμέτρητους τρόπους και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Τα tailored κομμάτια συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, αλλά πλέον τα βλέπουμε στην πιο χαλαρή εκδοχή τους. Ένα καλό τζιν έχει θέση στο γραφείο και μπορεί να σταθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον όταν συνδυαστεί, για παράδειγμα, με ένα καλοραμμένο πουκάμισο. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Οι μπαλαρίνες πρωταγωνιστούν τις τελευταίες σεζόν τόσο στις συλλογές των σχεδιαστών όσο και στο street style. Και αυτή η δυναμική τους παρουσία τονίζει ότι δεν προορίζονται μόνο για τα casual ντυσίματα.

Έχουν θέση στα σύνολα του γραφείου καθώς ταιριάζουν απίστευτα με όλα τα κομμάτια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Θα τις φορέσεις, για παράδειγμα, με ένα φαρδύ καλοραμμένο κοστούμι, κάτω από tailored παντελόνες, με σεμιζιέ φορέματα ή μίντι φούστες. Θα δώσουν νέα πνοή σε σύνολα με skirt suits (τα σύνολα που αποτελούνται από φούστα και σακάκι) και θα συμπληρώσουν άψογα τις εμφανίσεις με τζιν.

Εκτός από την εκδοχή με το στρογγυλό σχήμα, μπορείς να διαλέξεις ένα σχέδιο με τετράγωνη ή έντονη μύτη. Ανάλογα με την εκδοχή που θα διαλέξεις θα προσφέρεις και τα ανάλογα aesthetics στο τελικό σύνολο. To αποτέλεσμα παραμένει ίδιο: Άνεση από το πρωί έως το βράδυ. Ακολουθούν, παρακάτω, 6 σχέδια για να διαλέξεις.

6 μπαλαρίνες που αξίζουν μια θέση στο officewear

Με διακοσμητικά studs

H κλασική μαύρη

Σε ένα κομψό wine red χρώμα

Με έντονη μύτη

Με λεοπάρ μοτίβο

Οι μπαλαρίνες με δέσιμο στον αστράγαλο