CELEBRITIES

Χάρης Δούκας: Όσα ξέρουμε για τον γάμο του. Το προσκλητήριο και οι 3 κουμπάροι

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

«Θα σας καλέσουμε. Θρησκευτικός γάμος θα γίνει. Να τελειώσει πρώτα αυτή η διαδικασία», είπε πριν από περίπου 10 ημέρες στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ο Χάρης Δούκας για τον γάμο με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας αναφερόταν ως προϋπόθεση για την τέλεση του γάμου του.

Fast forward στην Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου οπότε και δημοσιοποιήθηκε το προσκλητήριο γάμου του Χάρη Δούκα. Το προσκλητήριο του γάμου του δημάρχου Αθηναίων και της Γεωργίας Πολυτάνου προβλήθηκε από μία σειρά ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών. Το παρακάτω απόσπασμα ανήκει στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του είναι στην τελική ευθεία για τον γάμο τους και οι λεπτομέρειες βρίσκονται στο μίνιμαλ προσκλητήριό τους.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο ο γάμος του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, μετά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει στη Θήβα, τόπο καταγωγής της διεθνολόγου, συντρόφου του δημάρχου Αθηναίων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά με τη δημοσιοποίηση του προσκλητηρίου και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, το ζευγάρι θα παντρευεί με 3 κουμπάρους, τον Λάζαρο Καραούλη που είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, την Ιωάννα Χριστοπούλου- Κόντη, που είναι φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου και τον Κωνσταντίνο Πανδή που είναι στενός συνεργάτης του δημάρχου της Αθήνας.

Η μητέρα της νύφης, Άννα Πολυτάνου, μοιράστηκε μία δήλωσή της με την εκπομπή Super Κατερίνα στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασε τη χαρά της για τον γάμο της κόρης της και του συντρόφου της.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε στην ίδια εκπομπή ότι ο γάμος θα γινόταν πολύ νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, αλλά λόγω των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, αναβλήθηκε για μετά τις εκλογές του κόμματος για τη θέση του προέδρου.

O Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου είχαν αρραβωνιαστεί λίγο πριν την εκλογή του στη θέση του δημάρχου της Αθήνας. Η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου είναι Διεθνολόγος και αναλύτρια Ενεργειακής Ασφάλειας που αρθρογραφεί σε διάφορα ενημερωτικά sites. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει μοιραστεί για τον εαυτό της στα social media, η Γεωργία Πολυτάνου κατάγεται από τη Θήβα, ενώ έχει σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στη συνέχεια έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλιματική Κρίση στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και σήμερα ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλά επίσης 5 γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).