FASHION TIPS

6 τρόποι να φορέσεις τα sneakers το φθινόπωρο. Ο casual βασιλιάς των φθινοπωρινών παπουτσιών

Launchmetrics Spotlight

Με τη συνεχόμενη άνοδο των sneakers στη μόδα την τελευταία 10ετία και, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα παπούτσια αυτά αποτελούν ένα essential της γκαρνταρόμπας, όλο τον χρόνο.

Ειδικότερα, το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους, ίσως γιατί μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες από sportswear brands-κολοσσούς, γίνονται αυτή την περίοδο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βλέπουμε όχι μόνο τις exciting νέες συνεργασίες που πραγματοποιούνται (συχνά ανάμεσα σε γνωστά sportswear brands και μεγάλους οίκους μόδας), αλλά και πόσο έχει εξελιχθεί το κεφάλαιο “sneakers” σε αυτή τη βιομηχανία δισεκατομμυρίων. Η ποικιλία στα styles που υπάρχουν πλέον στην αγορά, είναι πραγματικά εντυπωσιακή: από τα mules της New Balance μέχρι τα 3D printed Mostro της Puma, τα styles και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για πλέον στα sneakers, είναι συναρπαστικές.

Αυτό δεν θα μπορούσε να μην έχει αντίκτυπο και στο στιλ μας, μιας και κάπως έτσι επαναπροσδιορίζεται ο ρόλος τους στις εμφανίσεις μας. Αν τα λευκά sneakers θεωρούνταν κάποτε must-have, τώρα όλα τα sneakers είναι. Αν τα αθλητικά ήταν κάποτε ένα στιλ παπουτσιού που φοριόταν μόνο στο γυμναστήριο, τώρα φοριέται στο γραφείο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και σε γάμο. Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά και το focus που δίνεται πλέον από designers και brands στη δημιουργία αθλητικών παπουτσιών, μας επιτρέπουν να τα φορέσουμε σε διάφορες περιστάσεις και με διάφορους τρόπους.

Αυτό επιβεβαιώνουν και τα παρακάτω fashion girls που τιμούν αυτό το στιλ παπουτσιού στις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις, δείχνοντάς μας το εύρος των sneakers στο ντύσιμό μας. Είναι επίσης, το τέλειο #inspo για όλες εμάς που θέλουμε να τα συμπεριλάβουμε στα φθινοπωρινά μας looks, για ακόμη μια σεζόν.

Χρώμα + sneakers

Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις τα έντονα χρώματα για τα αθλητικά σου, όπως το κίτρινο -ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με γήινες αποχρώσεις.

Κλασικές αξίες

Τα λευκά sneakers είναι το απόλυτο classic και ένα minimal σχέδιο είναι φοριέται ακόμα και στο γραφείο με κοστούμι.

Feminine touch

Μπορεί το casual ύφος των sneakers να σε αποτρέπει από το να δεις ότι ταιριάζουν εξαιρετικά και με φούστες (εκτός από τζιν και υφασμάτινα παντελόνια). Μια μάξι ή μίνι φούστα (που τις φοράμε ακόμα πιο συχνά το φθινόπωρο) είναι το ιδανικό ταίρι για τα αγαπημένα σου αθλητικά.

Φθινοπωρινές νότες

Φθινοπωρινά ρούχα, όπως ένα πλεκτό φόρεμα ή μια ζακέτα, είναι το τέλειο match για το απόλυτο φθινοπωρινό παπούτσι.

Ακόμα καλοκαίρι

Ένας εύκολος τρόπος για να μεταβείς ομαλά από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, με το ντύσιμό σου, είναι ενσωματώνοντας καλοκαιρινά και φθινοπωρινά ρούχα της γκαρνταρόμπας σε ένα look. Ένα σορτς και ένα λεπτό πουλοβεράκι είναι ένα καλό παράδειγμα και ένας συνδυασμός που ταιριάζει πολύ με τα sneakers.

 

Ανανέωσε κλασικούς συνδυασμούς ρούχων, όπως το τζιν παντελόνι και T-shirt, με ένα φθινοπωρινό classic, όπως τη ζακέτα -ένα σύνολο που θα αναδείξουν τέλεια τα sneakers σου.