ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγιος Έρωτας: Ξέρω ήδη γιατί θα τρεντάρει στο X. Η απιστία της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ένας λόγος

Alpha TV

Ο Άγιος Έρωτας είναι η απαγορευμένη ιστορία αγάπης της χρονιάς. Μπορεί το trailer να είχε vibes Άγγιγμα Ψυχής, αλλά η σειρά που κάνει πρεμιέρα απόψε, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο στον Alpha, είναι μια ιστορία εκδίκησης. Ξεκινά με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο μέσα στα αίματα, να σημαδεύει κάποιον με το όπλο του μέσα στην εκκλησία. 

Όλα όσα ήθελες να μάθεις για τη σειρά Άγιος Έρωτας 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ο πατήρ Νικόλαος. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πραγματική του ταυτότητα. Είναι ο γιος της Πετρούλας (Μαρίνα Ψάλτη), που ζει ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής μετά την αυτοκτονία της κόρης της και αδερφής του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Η Πετρούλα πιέζει αφόρητα τον γιο της να βρει τον ένοχο και να πάρει εκδίκηση.

Η Χαρά αυτοκτόνησε, γιατί ήταν έγκυος. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Που είναι ερωτευμένη με ένα νεαρό εργάτη, που είναι το νόθο παιδί του Κλεάνθη Βαρελά (Γιάννης Τσορτέκης) με την Σμαρώ Μανωλοπούλου (Ηρώ Μουκίου). Η Δανάη Παππά και οι ερωτικές σκηνές της με τον Αργύρη στην κάμαρη του πατέρα Νικόλα θα συζητηθούν σίγουρα. Η Χριστίνα Βαρελά (Κατερίνα Παπουτσάκη) απατά τον Κλεάνθη με τον άντρα της κολλητής της, της Θάλειας (Ταμίλλα Κουλίεβα). 

Ο Άγιος Έρωτας είναι μια ιστορία εκδίκησης 

Η κόρη της Πετρούλας Μιχαλέα (Μαρίνα Ψάλτη) και αδελφή του παπά, βιάστηκε από έναν άντρα του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε ποτέ, όταν έμαθε ότι έμεινε έγκυος μετά από αυτή την αποτρόπαια πράξη, πήρε την πιο σκληρή απόφαση για τον ίδιο της τον εαυτό και κρεμάστηκε. Η μητέρα της δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον εγκληματία, που ώθησε το παιδί της στον θάνατο. Με τον γιο της καταστρώνουν το σχέδιό τους. Πιστεύει ότι ο ένοχος, είναι ο Παύλος Μαρκόπουλος (Δημήτρης Παπανικολάου).

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς (πολλές παράλληλες ιστορίες) υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Υ.Γ: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γίνεται ο hot priest που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση.