ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/9

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και οι κύριες όψεις που σχημαζίτει είναι τα εξάγωνα με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Ζυγό που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Οι όψεις αυτές τις πρωινές ώρες είναι θετικές για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το μεσημέρι ίσως μας ζορίζει σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο ευνοϊκές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε την αποδοχή των άλλων η σημερινή μέρα προσφέρεται είναι ιδανική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις, αλλά οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή τις πρωινές ώρες θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όριά σας, ακόμα και με τα πιο δικά σας πρόσωπα. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία. Οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ήλιο στον φιλικό σας Ζυγό μπορεί να σας βρίσκουν τις πρωινές ώρες να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση. Οι θετικές αυτές όψεις φυσικά θα μπορούσαν να παίξουν κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Το μεσημέρι προσέξτε λίγο περισσότερο τις σχέσεις με συνεργάτες αλλά και τις διατροφικές ατασθαλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές τις οποίες θα μπορούσατε να αποφύγετε. Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό δείχνουν ότι μπορεί να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε κάτι που αφορά ακίνητα.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιό σας κάνοντας την Παρασκευή ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σήμερα όμως έχουμε και ωραίες όψεις της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Ήλιο και τον Ερμή που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Το μεσημέρι χρειάζεται προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις κυρίως με γυναίκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης σήμερα στον Λέοντα, στον 12ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περιορισμένοι. Μιλήστε με με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Από την άλλη ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση. Τις πρωινές ώρες φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν θετικά νέα για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από τον φιλικό σας Λέοντα συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ήλιο και τον Ερμή κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή. Αυτό όμως θέλει προσοχή είναι στα έξοδα .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Λέοντα σάς θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με έναν σημαντικό άντρα στη ζωή σας.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλώς ή κακώς εκπροσωπείτε ένα από τα πιο επικοινωνιακά και κοινωνικά ζώδια. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες/οι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα καλύτερα να είστε πιο επιφυλακτικοί στα συμπεράσματά σας. Προσέξτε επίσης και τα οικονομικά σας. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Επιπλέον μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση για την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους. Κερδίστε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις απογευματινές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί να σας κάνουν να ψάχνετε την τελειότητα στα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Προσέξτε μην χάσετε περισσότερο χρόνο κοιτώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και σας ξεφύγει κάποια προθεσμία. Παρ’ όλα αυτά οι όψεις αυτές μπορεί να φέρουν μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας.