CELEBRITIES

Σοφία Καρβέλα: Η selfie της μέσα από το νοσοκομείο και η σοφή υπενθύμιση στον εαυτό της

Instagram.com/thesofiakarvela

Η φράση «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει» μπορεί να βρει σχεδόν παντού εφαρμογή. Κι όπου Θεός, μπορείς να βάλεις το σύμπαν, την τύχη, ακόμα και το ενισχυμένο ή μη, ανοσοποιητικό σου σύστημα. Ήθελα εγώ νομίζεις να ταξιδέψω στο εξωτερικό το 2024 και να τη βγάλω στο ξενοδοχείο με πυρετό; Δεν ήθελα, δεν ήταν μέρος του σχεδίου. Τέτοιες αναποδιές μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, όπως επιβεβαιώνει και η Σοφία Καρβέλα με ένα Instagram Story της.

H Σοφία Καρβέλα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα στιγμιότυπο στο οποίο βρίσκεται σε μία νοσοκομειακή κλίνη με ορό στο χέρι. Και έκανε την πιο σοφή υπενθύμιση στον εαυτό της για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει αυτά τα «στραβά» της ζωής.

«Σημείωση προς τον εαυτό μου. Αναποδιές συμβαίνουν κάποιες φορές και στο Los Angeles και σε επαγγελματικό ταξίδι. Να θυμάσαι να παραμένεις ευγνώμων όταν αναποδιές δεν συμβαίνουν, που είναι το 90% του χρόνου σου και περισσότερο για να είμαι ειλικρινής. Η υγεία είναι πλούτος», έγραψε η Σοφία Καρβέλα ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό που την βοήθησε.

Σοφία Καρβέλα Instagram.com/thesofiakarvela

Αρκετές ώρες αργότερα η ίδια ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για την καλή έκβαση της περιπέτειας με την υγεία της. Επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Λος Άντζελες και με μία mirror selfie της, ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν μηνύματα κι ευχές για περαστικά.

«Είμαι ζωντανή. Και στο set. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας», έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα Instagram.com/thesofiakarvela

H κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ζει στις ΗΠΑ εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Εκεί εργάζεται ως στιλίστρια, ενώ εκεί μεγαλώνει και τους 2 γιους που έχει αποκτήσει με τον Θανάση Πανουργιά, Νίκο και Νέστορα.

«Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω, ευτυχώς ή δυστυχώς», είχε πει η ίδια στην εκπομπή Happy Day του Alpha για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη που αποτελεί τη βάση της στις ΗΠΑ.

«Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά- σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα, δούλεψα με την Patricia Field και δεν το άφησα ποτέ. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς, μετά φυσικά έγινα μαμά. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου και αυτό που αγαπάω», σημείωνε η Σοφία Καρβέλα.

Για το πώς είναι να μεγαλώνει εκεί τους γιους της η ίδια σημείωνε: «Δεν νομίζω ότι είναι για κανέναν εύκολο οπουδήποτε να μεγαλώσει παιδιά. Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής εκεί».