CELEBRITIES

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Νίκο Παππά δίνοντας μια γενική- ή ειδική- εξήγηση

Instagram/valiahtz_

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Buongiorno και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία είναι στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και πάλι για δεύτερη χρονιά, αρχικά απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου, για το εάν το πάνελ ήταν κάτι που ονειρευόταν.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν γίνει πρόταση, πριν ξεκινήσουμε, να βλέπω φανατικά τη Σίσσυ και τα παιδιά και μάλιστα είχα πει και στην Ντορέττα τη φίλη μου τότε, λοιπόν να σου πω κάτι, σε μια τέτοια εκπομπή θα ήθελα να είμαι. Όταν είχε γίνει το πρώτο τηλέφωνο, ήμουν τόσο χαρούμενη, έλεγα δεν γίνεται να μην γίνει αυτή η δουλειά».

Ενώ απάντησε και για τα σχόλια στα social media: «Δεν διάβαζα σχόλια. Ακόμα δεν μπορώ πολύ εύκολα να δω τον εαυτό μου, νιώθω πολύ άβολα. Στα σχόλια πάντα θα υπάρχει “Άλλη μια ξανθιά γλάστρα”, “Αυτή την ξανθιά τι την έχετε εκεί, μόνο χαμογελά”. Τέτοια σχόλια έχω διαβάσει». Και πρόσθεσε: «Το να μου πουν ότι είμαι όμορφη προφανώς και είναι πολύ ωραίο να το ακούς, αλλά δεν γεμίζει και την ψυχή μου ως κομπλιμέντο».

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε και για τις φορές που ήρθε σε δύσκολη θέση σε αυτή τη δουλειά. «Κάποια στιγμή που είχα χωρίσει από μια μεγάλη σχέση μου που ήταν και γνωστή, ήρθα σε δύσκολη θέση. Στην σχέση με τον Πέτρο (Πυλαρινό). Υπήρχαν αναφορές για τρίτα πρόσωπα και εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Προφανώς δεν ίσχυε τίποτα από αυτά. Ήταν πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου γυρνάει μπούμερανγκ η όποια δημοσιότητα» ενώ μετά είπε ότι δεν είχε συζητήσει με τον Πέτρο Πυλαρινό πως θα το διαχειριστούν.

Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τον χωρισμό της με τον Νίκο Παππά

Σχετικά με το τι συμβαίνει με τον Νίκο Παππά αποκάλυψε: «Είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να στέκομαι στο κομμάτι της προσωπικής μου ζωή, είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά. Δεν θέλω να τοποθετούμαι, επειδή πρέπει να απολογηθώ. Από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν, θέλω να κάνω αυτό που νιώθω, χωρίς να με περιορίζει τίποτα και κανένας». Με αυτό τον τρόπο, έδωσε και την δική της απάντηση σχετικά με τα unfollow μεταξύ τους στα social media, γεγονός που είχε συζητηθεί και στην εκπομπή Το Πρωινό.

Κλείνοντας, η ίδια αναφέρθηκε στον λόγο που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, στο πώς βιώνει τη μοναχικότητα και αν σκέφτεται μακροπρόθεσμα τον γάμο. «Όταν τα πράγματα δεν “πάνε” είναι καλύτερα να σταματάνε». Για το αν θέλει να παραμείνει μόνη της, είπε: «Είμαι πολύ καλά όπως είμαι τώρα. Νομίζω το απολαμβάνω πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο το πρώτο διάστημα χωρίς σχέση. Κοιμόμουν με τα φώτα ανοιχτά. Δεν με αφορά ο γάμος. Δεν με φλερτάρουν καθόλου στα social media, δεν ξέρω τι γίνεται».