CELEBRITIES

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της μικρής της κόρης

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Με κάποιους πρόχειρους μαθηματικούς υπολογισμούς, αν τα βάλεις κάτω, η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου τους μισούς μήνες του χρόνου (περίπου) έχει να γιορτάζει και από κάτι.Συνολικά 8 άτομα ζουν κάτω από την ίδια στέγη και αυτά τα άτομα έχουν γενέθλια, αλλά και ονομαστικές γιορτές, οπότε ο παραπάνω συλλογισμός δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της κόρης τους, Αναστασίας, να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασαν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τα υπόλοιπα μέλη της μεγάλης οικογένειάς τους τα 7α γενέθλιά της.

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της μικρής της κόρης, Αναστασίας

Το θέμα του πάρτι ήταν το panda, όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Στο πρώτο κλικ βλέπεις σύσσωμη την οικογένεια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Η μικρή Αναστασία με το ροζ φόρεμά της, χαμογελάει μπροστά από την εντυπωσιακή τούρτα της σε σχήμα panda.

Ολυμπία Χοψονίδου Instagram.com/olympiachop/

Instagram.com/olympiachop/

Στην επόμενη φωτογραφία πρωταγωνιστεί η -«τυλιγμένη» με ροζ φιόγκο- πουά τούρτα σε πιο κοντινό πλάνο που αναγράφει το όνομα της εορτάζουσας με ροζ γράμματα. Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν παρέλειψε, επίσης, να ποζάρει σε μια selfie φωτογραφία μαζί με 2 φίλες της που έδωσαν το παρών στο πάρτι.

ολυμπία χοψονίδου Instagram.com/olympiachop/

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2009 και πραγματοποίησαν τη θρησκευτική τελετή 2 χρόνια αργότερα. Μαζί έχουν αποκτήσει 6 παιδιά. Το πρώτο τους παιδί, ο Θανάσης, γεννήθηκε το 2010. Ακολούθησαν ο Βασίλης (2012), ο Δημήτρης (2013), η Αιμιλία (2015), η Αναστασία (2017) και το πιο νέο μέλος της οικογένειας, η μικρή Αλεξάνδρα, γεννήθηκε μόλις πριν 4 χρόνια.

Η μεγάλη οικογένεια ήταν πάντα στα σχέδια της Ολυμπίας Χοψονίδου. «Η ξαδέρφη μου, όταν έκανα το 5ο μου παιδί, είπε: “Όταν ήσουν μικρή έλεγες σε όλους ότι θα κάνεις 6 παιδιά σαν τη γιαγιά”», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε Q&A που είχε κάνει, η πρώην Σταρ Ελλάς. «Στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι θα κάνω κι άλλο, αλλά όχι τόσο σύντομα. Ήταν λίγο ξαφνικό, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι», είχε προσθέσει η -τότε εγκυμονούσα- Ολυμπία Χοψονίδου για την μεγάλη οικογένεια που δημιούργησε με τον Βασίλη Σπανούλη.

«Η γυναίκα μου τραβάει τα περισσότερα. Θέλησα έναν σωστό άνθρωπο και σταθερό στις αξίες του και σκληρό για να μεγαλώσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι μια καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τα παιδιά. Εγώ ήμουν γύρω από κάτι που λάτρευα. Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είχε αναφέρει ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση πριν 3 χρόνια.