CELEBRITY STYLE

Η Amal Clooney με μαύρο φόρεμα, «διδάσκει» Old Hollywood glam

© Evan Agostini/ΑP Images

Άστο στην Amal και τον George Clooney να κάνουν κινηματογραφική είσοδο και να προσθέσουν κομψότητα και πολυτέλεια σε όποια επίσημη εκδήλωση κι αν βρεθούν. Στιλ και Old Hollywood glam έφερε το γνωστό ζευγάρι και στα The Albies, που διοργάνωσε το Clooney Foundation και είχε για οικοδεσπότες, φυσικά, την Amal και τον George Clooney. Το ζευγάρι έκανε μια δυναμική είσοδο στο black tie event, αλλά από τους 2 τους ξεχωρίζει με διαφορά η γνωστή δικηγόρος.

Η Amal Clooney τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο event από το οποίο δεν έλειπαν οι λαμπερές παρουσίες, όπως αυτή της Donatella Versace. Για την περίσταση, η δικηγόρος βασίστηκε στη διαχρονική αξία του πιο κλασικού ρούχου της γυναικείας γκαρνταρόμπας: στο μαύρο φόρεμα.

Το μαύρο φόρεμα της Amal Clooney είναι η επιτομή της κλασικής μόδας

Στο The Albies event που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, η Amal Clooney μάς υπενθύμισε τη δύναμη ενός μαύρου φορέματος. Ξεφεύγοντας από τα butter yellow σύνολα που φοράει τελευταία στις δημόσιες εμφανίσεις της (βλ. στο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας), η γνωστή δικηγόρος επιστρέφει στις ρίζες της μόδας.

© Evan Agostini/ΑP Images

Με φόρεμα Versace, η Amal αυτή τη φορά επέλεξε ένα πιο structured φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα. Με βαθύ ντελοκτέ και μακριά ουρά, το φόρεμα συνδυάζει κομψότητα, διαχρονικότητα και σύγχρονη μόδα μαζί. Τα αξεσουάρ με τα οποία συνόδευσε το φόρεμά της, ήταν απλά, επιτρέποντας στο ρούχο να είναι ο πρωταγωνιστής του συνόλου της: μια μαύρη clutch τσάντα και εντυπωσιακά ασημένια chain drop earrings. Μερικά ασημένια και πράσινα βραχιόλια στο χέρι και ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν στα χείλη, έδωσαν λίγο χρώμα στο look.

Από την άλλη, ο George Clooney επέλεξε κι αυτός ένα παραδοσιακό black tie σύνολο: ένα μαύρο tuxedo κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν και παπούτσια. Αν λοιπόν, έχεις στο πρόγραμμα μια black tie εκδήλωση, η Amal Clooney μόλις σου έδωσε το ιδανικό #inspo για το τι να φορέσεις.