ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ για να δοκιμάσεις μέσα στον Οκτώβριο

Instagram/lillypalm__/

Μία μέρα πριν μπει ο Οκτώβριος, η πτώση της θερμοκρασίας συνωμοτεί για να βουτήξουμε βαθιά στα φθινοπωρινά vibes- από τα ρούχα που φοράμε και τα χρώματα στο μακιγιάζ μας μέχρι το μανικιούρ που επιλέγουμε. Το σημερινό #ManiMonday λοιπόν, θα σου δώσει μερικές ιδέες για τα νύχια σου αυτή την περίοδο.

 

Από τα πολύ σκούρα καφέ και τα black cherry cola nails, έως το γαλλικό σε πορτοκαλί, pumpkin spice αποχρώσεις, αλλά και τα floral σχέδια στα νύχια, σού δίνουμε ακόμη περισσότερο #nailinspo και μοιραζόμαστε φθινοπωρινά μανικιούρ, που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς. Μεταξύ αυτών, θα βρεις και το δικό μου- ένα sprakly brat green μανικιούρ που δοκίμασα πρόσφατα.

Αποθήκευσε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο- ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και στιλ- και φυσικά, μην διστάσεις να μοιραστείς στο Insta σου το νέο σου #mani, ταγκάροντας το LadyLike.

5 μανικιούρ να δοκιμάσεις τον Οκτώβριο

Pumpkin Spice French Nails: Η πιο «φθινοπωρινή» εκδοχή του πορτοκαλί συνδυασμένη με το πιο κλασικό nail art, το γαλλικό μανικιούρ.

Halloween Nails: Αν λατρεύεις το Halloween και ανυπομονείς από τώρα για ένα spooky mani.

Black Cherry Season On: Από τις πιο hot αποχρώσεις για το φετινό φθινόπωρο σε outfit και με μανικιούρ.

Floral Fall Nails: Ποιος είπε πως δεν μπορείς να δοκιμάσεις το floral στα νύχια σου, εκτός από την άνοιξη και τώρα το φθινόπωρο;

Brat Green με λίγη μεταλλική λάμψη:  Δεν ξέρω για εσένα, εγώ, το λάτρεψα από την πρώτη ματιά.