CELEBRITIES

Άκης Σακελλαρίου: Η σπάνια φωτογραφία με τον κλώνο- γιο του

Προκόπης Οικονομόπουλος, Papadakis Press

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού. Μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Ορέστη. Κι αν τη Σμαράγδα την έχεις δει αρκετές φορές, είτε να πρωταγωνιστεί σε φωτογραφίες που αναρτά ο διάσημος μπαμπάς της στο Instagram, είτε μέσα από τον φακό του καλού της φίλου, φωτογράφου Μιχαήλ Βαρθακούρη, του οποίου έχει υπάρξει μούσα ή ακόμα και στο πλευρό του πατέρα της σε δημόσιές τους εμφανίσεις, είναι σίγουρα λιγότερες οι φορές που έχεις δει τον Ορέστη.

Ο Άκης Σακελλαρίου, παρόλο που φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα καθώς δεν τοποθετείται συχνά σε συνεντεύξεις του γι’ αυτή, μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες στο τέλος μίας πρόσφατης περιπέτειας που είχε με την υγεία του. Σε αυτό το ευχαριστήριο για το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε post του στο Instagram, εκτός από τη Σμαράγδα θα δεις και τον Ορέστη Σακελλαρίου.

Ο Άκης Σακελλαρίου μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, όπου μάλιστα υποβλήθηκε και σε επέμβαση στο πόδι του. Στο πλευρό του βρίσκονταν τα 2 παιδιά του, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες που περιγράφουν τη ζωή του τελευταία, μέχρι και το εξιτήριο και την διαδρομή του προς στο σπίτι όπου όπως θα δεις τον συνόδευσε ο γιος του Ορέστης. Τη φωτογραφία θα τη βρεις στο τέλος του φωτογραφικού άλμπουμ και μην ψάχνεις μάταια για διαφορές. Πατέρας και γιος έχουν μόνο διαφορετική κουπ. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά τους έχουν γίνει copy paste ανάμεσα σε 2 γενιές Σακελλαρίου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ακης Σακελλαριου (@sakellariou_akis)

Ο Άκης Σακελλαρίου πραγματοποιούσε πρόβες για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή, που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο θέατρο Βρετάνια, το διάστημα που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του θεάτρου Βρετάνια, η συνεργασία αυτή αναβάλλεται, λόγω του ατυχήματός του και της αποθεραπείας που θα χρειαστεί μετά την επέμβασή του ο Άκης Σακελλαρίου.

«Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή, θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν.

Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης. Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με την Ticketmaster για περισσότερες λεπτομέρειες», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση του θεάτρου.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην οδό Συγγρού. Ο Άκης Σακελλαρίου οδηγούσε τη μηχανή του όταν παρασύρθηκε από οδηγό λεωφορείου με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό είχε πει ότι ο οδηγός λεωφορείου δεν τον είδε και έτσι σημειώθηκε το ατύχημα. Στην ίδια εκπομπή είχε κάνει δηλώσεις μετά το πέρας του χειρουργείου.

«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα “σιδερένιος” κυριολεκτικά, ας το πάρουμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά, καθώς πέτυχε η εγχείρηση», είχε πει ο ηθοποιός. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες», τόνισε κλείνοντας.