CELEBRITIES

Νίκος Μουτσινάς: Το ευχαριστήριο μήνυμα και η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του

Instagram/nikosmoutsinas

Σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς αντιμετώπιζε πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ωστόσο, πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και επεσήμανε ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίασε εδώ και μια εβδομάδα έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και γαστρεντερολογικά προβλήματα ευερέθιστου εντέρου. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν μάλιστα, πως ο παρουσιαστής θα ήταν καλό να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ζητώντας από όλους να μη δοθεί καμιά δημοσιότητα ο παρουσιαστής πέρασε την πόρτα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, χωρίς κανείς να τον αναγνωρίσει. Ωστόσο το γεγονός ότι η είδηση γνωστοποιήθηκε τελικά μέσω του δημοσιεύματος, δεν άφησε περιθώρια στον Νίκο Μουτσινά να μην ανταποκριθεί και δημόσια στις ευχές που δέχτηκε για γρήγορη ανάρρωση. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή είναι ελεγχόμενη, όπως επιβεβαίωσε αργότερα ο ίδιος, με ένα story στο Instagram, από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Μουτσινά

Στο βίντεο τον ακούμε να λέει: «Χαίρετε, τι γίνεται;. Λοιπόν, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας. Όλα μια χαρά είναι τώρα και θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο που με προσέξανε λες και ήμουν συγγενής τους. Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό».

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος της αποκάλυψε ακριβώς τι συνέβη με την υγεία του.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μίλησα με τον Νίκο επί μακρόν. Όταν μιλήσαμε νωρίς το πρωί, ενώ η εκπομπή ήταν live, ο Νίκος δεν γνώριζε ότι είχε βγει τα πρωτοσέλιδα κι αρχικά η επιθυμία του ήταν να μην πούμε τίποτα, να μην σχολιάσουμε και να μην επιβεβαιώσουμε το θέμα της υγείας του.

Όταν του είπα ότι βγήκε η είδηση ότι είσαι άρρωστος, δεν θες εφόσον είσαι καλά να πούμε κάτι; Το ξανασκέφτηκε και μου είπε ότι “επειδή έτσι κι αλλιώς θέλω να ευχαριστήσω το θεραπευτήριο και αφού βγήκε η είδηση, να σου πω ότι είμαι μία χαρά”. Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι του, νομίζω 2-3 μέρες. Πέρασε μία δύσκολη ιστορία με το στομάχι του, έπαθε μία θρόμβωση. Δεν έχει ξανακουστεί και μου έδωσε το πράσινο φως να το πω.

Μου είπε μία ιατρική ορολογία που είναι στο όριο της λεπτομέρειας, που δεν έχει νόημα να γνωρίζει ο κόσμος. Το θέμα είναι όταν μπήκε την περασμένη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει. Είχε έντονες ενοχλήσεις και κάποια συμπτώματα και ξεκίνησαν οι εξετάσεις. Τελικά τέλος καλό όλα καλά κι όπως μου είπε δεν είχε σχέση με το ταξίδι του στη Σιγκαπούρη και ήταν ένα θέμα που τελικά αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά κι ανυπόμονος να επιστρέψει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο απουσίας, μέσα από την εκπομπή ΝΜ Βραδιάτικα, που θα προβάλλεται από τον Alpha και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου.