CELEBRITIES

Χρήστος Μάστορας: Το ξέσπασμά του μετά την επιμονή των reporters για μια δήλωσή του

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που του απηύθυναν οι δημοσιογράφοι αναφορικά με τη Μαρινέλλα. Οι reporters προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις του με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει και να είναι εμφανώς εκνευρισμένος. Να σημειωθεί ότι οι κάμερες τον περίμεναν εκεί τόσο την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, όσο και την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, που επέστρεφε από την Κύπρο όπου είχε 2 προγραμματισμένες συναυλίες με την Έλενα Παπαρίζου. Και οι 2 καλλιτέχνες είχαν ήδη στείλει τις ευχές τους από εκεί. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι ήθελαν μια επιπλέον δήλωσή του.

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε, σας παρακαλώ, τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω γι’ αυτό. Ρε παιδιά, δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχιστεί αυτή η κουβέντα; Σας παρακαλώ!», είπε ο Χρήστος Μάστορας που εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος με την επιμονή των δημοσιογράφων. «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε», συμπλήρωσε.

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, ήταν η αφορμή για να δημοσιεύσει μετέπειτα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω κείμενο απευθυνόμενος στον κόσμο τον ΜΜΕ. Ο τραγουδιστής που επιλέγει να κρατά γενικά χαμηλούς τόνους σε ζητήματα που τον αφορούν, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, όμως δεν έκανε καμία ονομαστική αναφορά.

Χρήστος Μάστορας: Το ξέσπασμά του μετά την επιμονή των reporters για μια δήλωσή του

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά. Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς “πατούν επί πτωμάτων” για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας.

Χρήστος Μάστορας Μαρινέλλα Instagram.com/xmastoras/

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα, λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε, γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια, μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Χρήστος Μάστορας ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, όταν η τελευταία τον έβγαλε από το σχήμα. Η Φαίη Σκορδά επεσήμανε μέσα από την εκπομπή της ότι ο τραγουδιστής δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι που δυσαρέστησε πάρα πολύ τη Μαρινέλλα και και έτσι πήρε την απόφαση να μην είναι στη συναυλία. Η πρώτη πρόβα από την οποία έλειψε έγινε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ακολούθησε μια ακόμα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses, το προηγούμενο διάστημα έκανε γυρίσματα για την ταινία Υπάρχω στην οποία θα υποδυθεί έναν από τους σημαντικότερους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Μαρινέλλας, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας

To ιατρικό ανακοινωθέν της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, για την κατάσταση της υγείας της ανέφερε ότι η 86χρονη ερμηνεύτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου Υγεία μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».