FEMALE TALK

Η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε πρώτη φορά μεσοθεραπεία, αλλά το μυστικό ομορφιάς της είναι άλλο

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στους δημοσιογράφους η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας στην κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς, για την παρουσίαση του προγράμματός του για τον φετινό θεατρικό χειμώνα, ανέφερε αρχικά ότι η Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ήταν η ημέρα των γενεθλίων της, καθώς δέχτηκε τις ευχές των δημοσιογράφων.

«Έχω τα γενέθλιά μου σήμερα, είμαι Ζυγός. 30 Σεπτεμβρίου, σαν τη Monica Bellucci, ίδια μέρα», σημείωσε η ηθοποιός και στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να τους αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της. «Φέτος για πρώτη φορά έκανα μεσοθεραπεία. Θα γελάσουν όσοι το ακούσουν αυτό, γιατί μεσοθεραπεία αρχίζουν πλέον από τα 20. Εγώ το έκανα φέτος πρώτη φορά», εξήγησε η Κατερίνα Διδασκάλου. Αλλά αν ψάχνεις για τα πραγματικά «μυστικά ομορφιάς» αυτά βρίσκονται στο τέλος της τοποθέτησής της.

«Βάζω τις καλές μου κρέμες και πίνω πολύ νερό. Και κάνω και καλές σκέψεις βρε μάτια μου», εξήγησε, όπως θα δεις στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day του Alpha.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε μιλήσει για την γοητεία, την ομορφιά και τον χρόνο που περνά σε παλιότερη συνέντευξή της στο Ladylike.

«Έχω πει ότι διανύω την 6η δεκαετία της ζωής μου. Είμαι δηλαδή ανάμεσα στα 50 και τα 60, αλλά ο κόσμος δεν νομίζω ότι ασχολείται τόσο με αυτό. Ο κόσμος βλέπει αυτό που του δίνεις με την ψυχή σου. Αν είσαι 54 ή 56 λίγο τον στενοχωρεί», σημείωνε το 2019 η ηθοποιός.

«Μεγαλώνοντας νιώθω ευγνώμων, επειδή κάνω όλο και καλύτερα πράγματα. Επίσης μεγαλώνοντας αποφάσισα να μην “πειραχτώ”. Να κάνω πράγματα υγιεινά, που κρατούν σε καλή κατάσταση το σώμα μου, αλλά να μην κάνω επεμβατικά πράγματα επάνω μου. Πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να θεωρούμε το ίδιο γοητευτικές τις ρυτίδες σε ένα γυναικείο πρόσωπο και σε ένα ανδρικό», πρόσθετε η Κατερίνα Διδασκάλου που τόνιζε ότι «Η γοητεία δεν διατηρείται, η γοητεία είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας. Είναι κάτι εσωτερικό».

Επιπλέον εξηγούσε λίγο καλύτερα τη φιλοσοφία της για το πώς οι καλές σκέψεις μπορεί να οδηγήσουν «σε ένα ηρεμότερο πρόσωπο, σε καλύτερο δέρμα, σε μια πιο όμορφη ζωή».

«Αν δεν επενδύσεις στο μέσα σου χάθηκες. Αυτό είναι που μας διέπει, το πνεύμα. Και το πρόσωπό μας ακολουθεί τον εσωτερικό μας διάλογο και δεν είναι καθόλου φιλοσοφικό αυτό που λέω. Είναι πολύ πραγματικό και πραγματιστικό. Οι καλές μας σκέψεις μάς οδηγούν σε ηρεμότερο πρόσωπο, σε καλύτερο δέρμα, σε μια πιο όμορφη ζωή.

Δείτε το πρόσωπό σας όταν είστε οργισμένη στον καθρέφτη και δείτε πώς είναι όταν βλέπετε ένα μωράκι, πώς γλυκαίνει και ηρεμεί. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τον εαυτό μας, για το πώς πρέπει να του φερόμαστε και με τι πρέπει να τον ταΐζουμε. Είτε αυτό είναι φαγητό, είτε είναι σκέψεις», έλεγε τότε η Κατερίνα Διδασκάλου. Και το πιστεύει ακόμα.