COLOR TRENDS

Πώς να φορέσεις το κόκκινο: Όλες οι απορίες σου, AnsweaRED

Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι πολύ με τη μόδα για να καταλάβεις ότι το κόκκινο είναι παντού, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Μια ματιά να ρίξεις στα social media, τα αγαπημένα σου e-shops ή τις βιτρίνες καταστημάτων και θα έχεις δει την κυριαρχία του κόκκινου χρώματος στο στιλ.

Το κόκκινο χρώμα που έχει ταυτιστεί με την αγάπη, αλλά είναι πολλά περισσότερα από μια απόχρωση που φοράμε τα Χριστούγεννα ή για να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, επαναπροσδιορίζεται μέσα από τις πασαρέλες και το street style. Εκεί επιβεβαιώνεται η ισχύ και κυρίως, το versatility του. Το κόκκινο έχει πολλά να προσφέρει στην γκαρνταρόμπα μας: είναι δυναμικό και σέξι. Είναι glamorous και σοφιστικέ. Είναι αισθησιακό και διαχρονικό. Και κυρίως; Είναι το ιδανικό χρώμα για να εντάξεις στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Σε αυτό μας βοηθάει η Answear, που τη φετινή σεζόν τιμάει το It χρώμα της χρονιάς, μέσα από μια εντυπωσιακή καμπάνια, αλλά και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ που θα βρεις στο γνωστό e-shop.

Η γυναίκα της Answear που φοράει το κόκκινο είναι δυναμική και ανεξάρτητη και η φθινοπωρινή καμπάνια με τίτλο Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές, συνδυάζει ένα ποιητικό τόνο, με τρομερή προσοχή στις λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, η νέα καμπάνια παρουσιάζει μία μόδα που όχι μόνο αποτυπώνει εντυπωσιακές εικόνες αλλά ταυτόχρονα αφηγείται διαφορετικές ιστορίες που δημιουργούν έντονα συναισθήματα, εμπειρίες και αναμνήσεις.

Με τη βοήθεια της Answear, λοιπόν, κάναμε ένα styling session. Αφού μάς έστειλες όλες σου τις απορίες στο Instagram του LadyLike, σου λέμε πώς να συμπεριλάβεις το κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σου και φυσικά, και σου προτείνουμε τα κατάλληλα items για να ντύσεις και εσύ τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές.

Πώς φοράω το κόκκινο στο γραφείο;

Μέσα από κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως το κοστούμι, μπορείς να συμπεριλάβεις το κόκκινο στα looks του γραφείου. Ένα σακάκι ή ένα tailored παντελόνι σε βαθύ κόκκινο φοριούνται και ξεχωριστά, οπότε μπορείς να δημιουργήσεις διάφορους συνδυασμούς με αυτά. Για παπούτσια, προτίμησε ένα κλασικό στιλ, όπως ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια.

 

 

Φοριέται το κόκκινο σε γάμο;

Το κόκκινο είναι δυναμικό και σέξι και ιδανικό για τα looks ενός γάμου. Ένα μακρύ φόρεμα είναι διαχρονικό, ενώ κάνει statement. Δεν χρειάζεται πολλά-πολλά στο styling, ενώ μπορείς να «παίξεις» με πιο fun αξεσουάρ, όπως μια βραδινή τσάντα με λάμψη ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες που θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση.


Πώς πετυχαίνω ένα total red σύνολο;

Αν και ένα total red σύνολο στην ίδια τονικότητα είναι μια εξαιρετική επιλογή, εγώ σου προτείνω να πειραματιστείς συνδυάζοντας 2 διαφορετικές τονικότητες μαζί. Μια ζακέτα σε βουργουνδί χρώμα και ένα παντελόνι σε μια πιο φωτεινή απόχρωση θα κάνουν το look σου πιο μοναδικό, πιο ενδιαφέρον. Ένα ζευγάρι αθλητικά στην ίδια τονικότητα με το παντελόνι θα προσφέρει αρμονία στο σύνολό σου.

 

Με ποια χρώματα πάει το κόκκινο;

Ωραίο το κόκκινο με το φούξια, αλλά τώρα το φθινόπωρο είναι η τέλεια ευκαιρία να το φορέσεις με γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το καφέ ή το μαύρο, που ταιριάζουν μαζί του και μας επιτρέπουν να «παίξουμε» με τις υφές. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις ένα κόκκινο φόρεμα με ένα μαύρο βινίλ jacket ή να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου κόκκινα πέδιλα με ένα καφέ φόρεμα με παγιέτες. Για κάτι πιο loud, το κόκκινο ταιριάζει εξαιρετικά και με το λεοπάρ μοτίβο που είναι κι αυτό μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.


Υπάρχει «ήσυχος» τρόπος να φορέσω το κόκκινο;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δοκιμάσεις το κόκκινο είναι μέσω των αξεσουάρ. Με τα αξεσουάρ δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι συνδυασμούς, ενώ θα αναδείξουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Πρόσθεσε μια τσάντα ώμου σε ένα total black σύνολο ή φόρεσε ένα ζευγάρι κόκκινα πέδιλα με ένα τζιν παντελόνι και λευκό T-shirt και ανακάλυψε τη δύναμη των κόκκινων λεπτομερειών στις εμφανίσεις σου.

Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές. Μπες στο answear.gr και ανακάλυψε εκατοντάδες premium fashion brands.

Σχετικά με την Answear:

Η Answear είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο της μόδας και του lifestyle. Η εταιρία λειτουργεί σε 12 ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα μέσω του answear.gr, προσφέροντας νέα πρότυπα αγορών στο χώρο της. Στο answear.gr μπορείτε να βρείτε πάνω από 200.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερα από 700 premium fashion brands, όπως Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Ταυτόχρονα, δημιουργεί θεματικές, περιορισμένες συλλογές του δικού της γυναικείου brand, Answear.LAB ενώ χάρη σε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα, δίνει πρόσβαση στο κοινό της σε έναν εμπνευσμένο κόσμο μόδας.